Kelly van der Minne zou je kunnen kennen van de Nederlandse Love Island

Het kan zijn dat de Nederlandse Kelly van der Minne jou al bekend voorkomt, want deze knappe dame deed mee aan het eerste seizoen van de Nederlandse versie van Love Island. Hier heeft zij de ware liefde helaas niet weten te vinden.

Echter heeft deze bekendheid er wel voor gezorgd dat ze razend populair is geworden op sociale media. Zo is zij met haar ruim 97,7k volgers op Instagram uitgegroeid tot een heuse content creator. Kelly heeft niet alleen regelmatig samenwerkingen met verschillende merken, ook probeert ze een betere plek van de wereld te maken. Zo geeft zij onder andere tips over spiritualiteit, gezond eten en zet zij zich ook nog in voor verminkte paarden op Ibiza. Kortom, deze dame is prachtig, hardwerkend én zorgzaam. Wat kan een man zich nog meer wensen?

Populair op Instagram

Ook gaat Kelly door het leven als bikinimodel en staat haar Instagram-pagina vol met de meest leuke plaatjes in bikini op het strand. Deze foto’s weten ons telkens weer omver te blazen, want Kelly bezit een combinatie waar veel mannen een zwak voor hebben. Zo heeft de blondine een afgetraind lichaam met mooie rondingen in combinatie met prachtige blonde lokken en lichte ogen. Mede daarom heeft Kelly dan ook al drie jaar op rij een plaats bemachtigd in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en wij gaan ervan uit dat zij deze snel niet snel zal verlaten.

Kelly is dus een echte powervrouw met haar hart op de goede plek. Mocht je net zoals wij nou ook geen genoeg van haar kunnen krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Kelly begint vanaf mei met een eigen podcast waarbij je wekelijks naar haar stem kunt luisteren. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van Kelly van der Minne en vergeet haar vooral niet te volgen op Instagram: