Wie is Kelly Piquet?

Mocht je niet heel bekend zijn in de wereld van de Formule 1 en de mensen eromheen, laten we deze leuke dame maar even snel voorstellen. Kelly Piquet is de dochter Nelson Piquet, een Braziliaanse autocoureur die drie keer wereldkampioen werd. Daarnaast is ze geen onbekende langs de circuits, Kelly is namelijk ook een tijd samen geweest met de Russische F1-coureur Daniil Kvjat. Samen hebben ze ook een dochtertje gekregen, de kleine Penelope. Toch hield die relatie niet lang stand en is zij nu al een tijd gelukkig met Max Verstappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)


Kelly doet uitgebreid interview over relatie met Verstappen

Kelly Piquet en Max Verstappen kenden elkaar al jaren. Zo vertelde Kelly aan Vogue Nederland dat Max en haar broer bevriend waren en zij een hapje zijn gaan eten in Monaco, terug in 2016. Dat was zes jaar terug en ook is er natuurlijk een leeftijdsverschil van negen jaar tussen de twee. Kelly was toen 28 en Max was rond die tijd pas 19 jaar, maar ze waren dus wel al in elkaar leven.”Maar er was al iets magisch die avond. Onze connectie begon toen. En daar laat ik het even bij”, aldus Kelly

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)


Over het begin van de relatie blijft Kelly mysterieus. Dit komt natuurlijk omdat zij van 2017 tot 2019 in een relatie zat met Kvyat. Zij zou dus al voor haar relatie met de Russische coureur die avond met Max hebben meegemaakt. Op sociale media werd in januari 2021 officieel gemaakt dat zij en Verstappen samen een koppel waren. “Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel. Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden”, aldus Kelly tijdens het interview over haar cover op de Vogue Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)


Dat Kelly bijna tien jaar ouder is dan Max, zit hen niet in de weg. “Je zou denken dat het leeftijdsverschil een uitdaging kan zijn, maar tot nu toe gaat het echt goed. Ik waardeer het ook enorm hoe hij met P (bijnaam voor Penelope) omgaat. Het is zo lief om te zien.”