Keilah Kang is een van de bekendste bikinimodellen op Instagram

Op het moment van schrijven heeft Keilah Kang maar liefst 2.6 miljoen volgers op haar Instagram-account. Dat ze ‘een grote hit’is op Instagram is dus zacht uitgedrukt. Eén blik op haar account verklapt dat ze graag hetgeen laat zien waar ze hard voor werkt: een afgetraind lichaam.

Niet alleen kan je talloze foto’s van Keilah Kang aanschouwen op haar eigen Instagram-account, ook talloze merken proberen met haar charmes hun producten in de etalage te zetten. Keilah claimt namelijk duidelijk in haar Instagram-biografie dat ze ‘100% natural’ is, iets wat anno 2022 mooi is om te zien. Je raadt het dus al: het zijn vooral bikini- en sportkledingmerken die met haar in zee gaan.

Maar Keilah Kang is veel meer dan alleen een waanzinnig mooie vrouw, ze beschikt over beauty & the brains. Deze dame heeft haar Bachelor of science Degree in EXS op zak. Netjes!

Verder heeft ze een eigen website waarop je – tegen betaling – exclusieve content kan vinden en met de dame in kwestie kan chatten. Deze prachtige verschijning weet dus wel wat van ondernemen. Maar goed, aangezien beelden meer dan duizend woorden zeggen, selecteerden wij een aantal foto’s van de Instagram van Keilah. Check de foto’s hieronder:

Keilah mag zich in onze ogen toevoegen aan het rijtje met de mooiste bikini babes op Instagram.