Keeper scoort in minuut 94

De Spaanse club Vinaròs CF zal jullie vast niet zo veel zeggen en dat deed het ons ook niet. De club komt uit de gemeente Vinaròs in de regio Valencia. Daar hebben ze wel een grotere club die er meer toedoet, maar nu steelt toch even deze kleine Spaanse club de show. Een keeper die scoort in minuut 94 komt niet vaak voor.

Op het vijfde niveau van Spanje, de Regional Prefente, stond een leuke wedstrijd op het programma. In deze wedstrijd tussen Vinaròs CF tegen ACD Peñiscola, wat voor ons eerlijk gezegd ook een onbekende is, gebeurde er iets wat je niet vaak ziet. De keeper van Vinaròs CF gaat mee naar voren in de laatste minuten. In minuut 94 krijgt de keeper het voor elkaar om de 1-1 te scoren en het hele team gaat uit zijn dak. ACF Peñiscola had echter nog wel een aftrap tegoed, en dat was de gevierde man even vergeten. Hij veranderde ook heel snel in de ongelukkigste van het veld.

 

Amateurvoetbal op zijn best

Een keeper die scoort in minuut 94 of andere absurde acties zijn kenmerkend voor het lagere niveau van voetbal. Het is niet altijd even goed maar het levert wel hilarische beelden op. Nog een kater van de avond ervoor op het veld, volledig mis maaien langs een bal of een trucje doen die je normaal alleen op FIFA kan. Bij de gedachte alleen al komen er hilarische herinneringen naar boven. Het kan allemaal bij amateurvoetbal.

We snappen zo ook meteen waarom deze jongens toch Ajax nét niet hebben gehaald. Om jullie wat meer te vermaken, hebben wij nog wat extra typerende momenten van het amateurvoetbal erbij gehaald. Zo wordt je maandag toch een stuk leuker.

 

Ben je toch meer van de professionals? Dat snappen wij als je deze vrouwen van de spelers uit het Nederlands Elftal hebt gezien.