Katja Schuurman volgroeit als een goed fles wijn

Katja Schuurman, de belichaming van elegantie, promoot lingerielijn bij Pavo Couture en doet dat met een post die niets aan de verbeelding overlaat. “Pas een week te koop en nu al zijn er verschillende items uitverkocht! Dank voor al jullie lieve en enthousiaste reacties,” schrijft ze. De boodschap is duidelijk: deze collectie is een hit en het is geen wonder waarom.

In een video die menig mannenhart sneller doet kloppen, laat Katja zien hoe ze zelfs de meest alledaagse klusjes tot iets bijzonders weet te maken. Was ophangen? Katja doet het in stijl, in lingerie die haar vormen prachtig accentueert. Tuinieren? Met elk shot toont ze waarom ze een tijdloze schoonheid wordt genoemd. Deze vrouw weet als geen ander hoe ze haar natuurlijke charme en bijna bovennatuurlijke sensualiteit kan gebruiken om de aandacht te trekken van menig man.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Een collectie lingerie om trots op te zijn

Katja’s lingerielijn, een samenwerking met Pavo Couture en onderneemster Elise van Twillert, bestaat uit twee sets en drie bodysuits, elk stuk zorgvuldig vervaardigd van duurzame materialen. Maar laten we eerlijk zijn, het draait hier om Katja. Haar onweerstaanbare uitstraling maakt van elk item een must-have.

“Het is een collectie geworden waar we mega trots op zijn en die we hebben gecreëerd om vrouwen aan te moedigen hun eigen unieke schoonheid te omarmen”, aldus Katja. En wie kan er beter als inspiratie dienen dan zijzelf? Elke foto en video van Katja in deze lingerie straalt zelfvertrouwen en verleidelijkheid uit. Het is duidelijk: deze collectie is niet slechts een ode aan schoonheid.

Tijdloze schoonheid

Het thema van de collectie is tijdloze schoonheid, en Katja Schuurman is daar natuurlijk het perfecte voorbeeld van. Haar charme en veelzijdigheid komen tot uiting in elk stuk van de collectie, en wat is ze prachtig.

Dus heren, als je dacht dat je alles al had gezien, bereid je dan voor om verbluft te worden. Katja Schuurman en Pavo Couture hebben de perfecte combinatie gevonden van een uitdagende stijl, duurzaamheid en onweerstaanbare charme.