Katja Schuurman als ‘Rietje’

We kennen Katja Schuurman onder andere als zangeres, presentatrice en actrice. De 48-jarige Schuurman heeft via Instagram een leuk bericht gedeeld: een foto van haarzelf als ‘Rietje’. Rietje is een een meisje dat werkt achter de bar in haar vaders café vol vastgeroeste stamgasten, en tot grote frustratie en verdriet van haar vader volwassen en vrij wil worden.

Ze kijkt met mooie herinneringen terug op haar eerste rol in deze bioscoopfilm, het ontroerende “No Trains, No Planes” van regisseur Jos Stelling. ”Nu, 25 jaar later, kijk ik naar mijn keukentafel waar een stapel filmscripts op liggen; Ik ga me toch een potje filmen de komende maanden! Ik verheug me enorm!’, zegt Katja Schuurman onder haar laatste Instagram-bericht.

De Nederlandse actrice is binnenkort te zien in Oei, ik groei!

Katja verheugt zich enorm om weer eens in een nieuwe film te spelen. In 2022 konden we haar zien schitteren in de films ‘Costa!!’ en ‘Casa Coco’. Maar ook dit jaar kunnen we weer genieten van Katja. Ze speelt namelijk een rol in de nieuwste film genaamd ‘Oei, ik groei!’ Deze dramafilm komt binnenkort uit op Netflix en is zeker een film om naar uit te kijken. Zo spelen er bekende namen in deze film zoals Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Soy Kroon.

Zie hieronder het Instagram bericht van Katja Schuurman in haar eerste rol als Rietje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)