Kathleen Aerts opent een guesthouse in Zuid-Afrika

Kathleen Aerts en haar man Steve lijken het prima uit te houden in het zonnige Zuid-Afrika. De voormalig K3-zangeres verliet jaren geleden het podium en en woont inmiddels al zo’n vijf jaar samen met haar gezin in onder de pannen van een luxe villa in Zuid-Afrika. Tijdens haar eerste bezoek in het land droomde de blondine al van het oprichten van een eigen guesthouse. De zangeres en haar man openden enige tijd geleden de deuren van hun reisbureau, waar iedereen de mogelijkheid krijgt te verblijven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Hoewel de woning eerst diende voor enkel het gezin, vonden Aerts en haar man het zó groot dat ze het guesthouse in hun eigen villa bouwden. En laten we eerlijk zijn: een overnachting in deze parel van een woning, wie wil dat nou niet? De voorbereidingen worden gevolgd in een realityserie voor een Vlaamse televisiezender. De opnames zijn op het moment nog in volle gang. Wanneer villa Zuid-Afrika zou worden uitgezonden, dat is nog even afwachten.

Een prachtig uitzicht over de fraaie omgeving

Maar wat krijgt de boeker nu precies voor zijn geld? De luxueuze villa ligt in een prachtige omgeving waar je kunt genieten van het omliggende gebergte in een oase van rust. Hoewel de buitenkant van de woning wordt gezien als een eyecatcher door zijn architectuur, heeft de binnenkant van de villa minstens net zoveel te bieden. Na het openslaan van de gigantische deuren, word je via de binnentuin geleid naar de voordeur. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de ruime woonkamer met prachtige lichtinval. Dit door de gigantische ramen, die zich rond vrijwel de gehele woning bevinden. De villa is voorzien van Kathleen Aerts en haar vriend is voorzien van een moderne keuken, met kookeiland en inbouwapparatuur. Via de trap word je geleid naar de verschillende zitruimtes, slaapkamers en badkamers. Vanuit vrijwel de hele woning heb je een adembenemend uitzicht over de fraaie omgeving. Zin in om ’s avonds met vrienden of familie te dineren? Dat kan. Via de schuifpuien loop je zo de achtertuin in, die is voorzien van een heerlijk terras.

Ben jij benieuwd naar de beelden van het guesthouse? Bekijk dan de YouTube-video hieronder.