Kantoor inspiratie

Neal Beckstedt Studio is een bedrijf dat gespecialiseerd is in architectuur en interieur design. Ze vertellen dat elk project uniek is en proberen de ruimtes met elkaar te verbinden door overal elementen van vintage, hedendaagse stukken en zelfs unieke exemplaren neer te stallen. Laatstgenoemde stukken kunnen een symbolische waarde hebben, maar het kan ook iets zijn waar er slechts enkele van gemaakt zijn. Het is dan ook niet gek dat hun eigen kantoor precies uitstraalt waar zij zo goed in zijn. Tijdloze maar vooral elegante styling met functionele aanpassingen naar de levensstijl van de klant.

Hoe vertaalt dit zich naar het eigen kantoor? Het kantoor heeft een eikenhouten vloer en geeft de ruimte genoeg warmte met zich mee. Er wordt tevens gewerkt met grijze kleuren en dit zie je subtiel terug in het antraciete meubileer. De tafels, bank en ook enkele kasten vormen zo samen een eenheid. De ruimte wordt speels gehouden door de industriële verlichting, de verschillende bruine stoelen en een bijzonder pronkstuk aan de muur: de opvallende hertenkop.

Kantoor inspiratie MAN MAN 1 Kantoor inspiratie MAN MAN 5 Kantoor inspiratie MAN MAN 2 Kantoor inspiratie MAN MAN 9 Kantoor inspiratie MAN MAN 3 Kantoor inspiratie MAN MAN 4 Kantoor inspiratie MAN MAN 6 Kantoor inspiratie MAN MAN 10 Kantoor inspiratie MAN MAN 7 Kantoor inspiratie MAN MAN 8

Een inspiratievol kantoor hoeft niet vol te staan met ontzettend veel spullen. Echter moet het wel productiviteit en een huiselijk gevoel uitstralen. Heeft niet je kantoor maar je eigen stek verbetering nodig? Dan moet je deze eenvoudige interieur tips volgen om je woning een upgrade te geven.