Groot schilderij

Het gebruik maken van grote platen en kunstwerken in het interieur is de perfecte upgrade voor je woonkamer. Het zal de aandacht trekken in welke ruimte dan ook. Door het grote schilderij af te stemmen met de rest van je kamer, wordt alles in evenwicht gebracht. Dit kan je heel eenvoudig doen door middel van kussens.

woning upgrade man man

Planten maken de man

Met planten breng je (letterlijk en figuurlijk) leven in je woning. Het geeft je gehele woning een nieuwe sfeer. Wat groen wel niet kan doen. Het is een eenvoudige manier om je woning op te fleuren. De Dracaena is een plant waarmee jij een statement zal maken. Om verschillende ruimtes op te vullen is deze plant beschikbaar als tafelmodel en kamerboom. Hip, mannelijk en exotisch.

woning upgrade

Foto via: Mooiwatplantendoen

Afwijkende muur

Het verven van één muur kan je gehele woning een andere look geven. Zo kan een zwarte muur zorgen voor een minimalistische en toch zeer stijlvolle uitstraling. Tevens is zwart gemakkelijk te combineren is in verschillende stijlen. Een wat prijziger en ingrijpender alternatief is een bakstenen muur. Dit zal je woning een loft-uitstraling geven. Naast deze twee mogelijkheden kan je er ook kiezen voor het gebruik van behang.
woning upgrade man man

Opstelling veranderen

De positie van je meubilair veranderen is wellicht de gemakkelijkste (en goedkoopste) manier. Door je woning een andere indeling te geven, zal het lijken alsof je in een heel ander huis terechtgekomen bent. Verander de positie van je bank, tafel en stoelen en je creëert een geheel nieuwe setting.

26868066_1980345448874733_2311376133976752128_n

Heb je een relatief klein appartement? Neem eens een voorbeeld aan deze woning en haal meer uit je tweekamerappartement.