“Is niet normaal wat jullie voor een kamer vragen”

Zoals je aan dit kopje wel kunt lezen zijn mensen niet al te blij. De Meilandjes zijn al een lange tijd bezig met het verbouwen van hun pension Code Rosé. Aangezien ze al best een eind zijn en dus al bezig zijn met schilderen, had Maxime een video op Instagram gezet. In deze video zie je dat ze samen met haar dochter Vivé de muren aan het schilderen is. Ze zet ook onder aan de foto dat je vanaf nu kan gaan boeken, aangezien het pension volgende maand open gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

De échte fans konden natuurlijk geen minuut wachten en gingen ze snel mogelijk proberen te boeken, maar erg tevreden werden de meeste mensen niet. De prijs van een kamer was namelijk veel te hoog voor velen. Zo plaatste mensen reacties onder het bericht zoals: “Wat een prijzen voor een kamer. En dat voor een pension”, “Is toch niet normaal wat jullie voor een kamer vragen?!”

Twee nachtjes overnachten kost bijna €400,-

Aangezien er zoveel reacties zijn geplaatst over de prijs van een kamer in het pension van de Meilandjes, heeft Maxime uitgelegd dat de prijs het bedrag voor twee nachten is. Je kan namelijk niet maar voor één nacht in het pension overnachten. Het is alleen mogelijk vanaf twee nachten. Toch vinden veel mensen het dan nog steeds te duur, ook al geldt het voor twee nachten. Het bedrag dat je namelijk betaalt voor twee nachten slapen is bijna €400,-.

Iemand reageert dan ook nog onder het bericht: “Na het zien van de prijslijst denk ik… Laat maar! Ben ik blij dat ik er een dorp naast woon en zelf ook zo op het strand ben. Maar bijna 400 euro voor twee nachten voor 20m2 kan ik ook een zomerhuis bouwen en verhuren. Verdient goud blijkbaar”. “Ja inderdaad”, reageert een andere volger. “Dit gaat nergens over. Het is een pensionnetje.”