Peter Gillis is geduldig aan het wachten

In het Instagram-bericht hieronder zien we hoe de nieuwe kasteel van Peter Gillis volledig in de steigers staan. De Nederlandse ondernemer heeft dit prachtige kasteel in België gekocht voor een bedrag van 5.5 miljoen euro. Hij kocht het kasteel zo’n twee jaar geleden maar moet nog geduldig zijn tot de renovatie voorbij is.

Het doel was om in 2024 klaar te zijn met de renovaties. Echter ziet het ernaar uit dat dit uitgesteld zal worden tot 2025. Even geduld dus nog Peter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Veel twijfel over de nieuwe auto van Peter Gillis

Op Instagram deelde de 61-jarige ondernemer het bericht hierboven. Daarin laat hij weten hoe de renovaties gaan en laat hij zijn nieuwe en ontzettend luxe wagen zien. Deze Mercedes-AMG GT Black Series kocht hij in 2022 en kostte hem maar liefst 395.000 euro. Mensen zijn erg sceptisch of dit wel zijn auto is. Het valt namelijk meteen op dat het nummerbord geen Nederlands nummerbord is, maar Oostenrijks.

“Auto komt uit Wenen uit Oostenrijk. Oostenrijks kenteken”, luiden de reacties onder het bericht. Dit zijn zeker niet de enige reacties die Peter Gillis onder zijn bericht ontvangt. Men denk namelijk dat deze auto niet het eigendom is van Peter Gillis. Zo reageren mensen onder andere: ”Het klopt gewoon niet.” en ”Wel vreemd, dat kenteken.”