Een nieuwe woning voor Kalvijn en zijn Nina Warink

Kalvijn en Nina Warink trouwden op 12 mei en vierden hun nieuwe leven samen met de aankoop van hun nieuwe woning in Loenen aan de Vecht. Dit deden ze op 1 juli 2024. Ze betaalden € 1.260.000 voor de woning, wat € 115.000 boven de vraagprijs van € 1.145.000 ligt. Dankzij een flinke winst van € 177.000 op hun vorige appartement in Amsterdam konden ze deze stap zonder zorgen zetten. De hypotheek van € 1.562.500 biedt Kalvijn en Nina Warink financiële zekerheid en ruimte om te investeren in hun nieuwe woning.

 

Wat heeft het huis te bieden?

De vrijstaande woning biedt een royale woonoppervlakte van 173 vierkante meter op een perceel van 520 vierkante meter. Het koppel heeft daarnaast een ruime garage voor de auto. Met zes kamers is er genoeg ruimte voor elk misschien wel toekomstige familielid. De lichte woon en eetkeuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waardoor koken geen probleem is. De zit en tv-kamer biedt een adembenemend uitzicht over de weilanden, een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Hoewel het energielabel C is, draagt de woning met 14 zonnepanelen bij aan duurzaamheid. De ruime achtertuin van 261 vierkante meter ligt op het noordwesten, waardoor er altijd een zonnig plekje te vinden is.

Tuin uitkijkend op weiland Loenen aan de Vecht

Deze woning, gebouwd in 1984, is meer dan een optrekje. Het huis heeft een doordachte indeling met meerdere sfeervolle leefruimtes die perfect in elkaar overlopen. De grote raampartijen zorgen voor genoeg natuurlijk licht en prachtige uitzichten. De architectonisch aangelegde tuin rondom het huis biedt rust, privacy en ontspanning. Met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een garage, is alle luxe en comfort gegarandeerd.

De ligging in Loenen aan de Vecht is perfect. Dit bekende en geliefde dorp biedt alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Winkels, restaurants, kinderdagopvang, scholen en sportvelden zijn allemaal in de buurt. En met steden als Amsterdam, Utrecht en Hilversum binnen 30 minuten bereikbaar, zijn ze nooit ver weg van de stadse gezelligheid. Het huis biedt een rustige, groene woonomgeving nabij de rivier de Vecht. We zijn benieuwd wat de toekomst ze mag bieden.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Eet en zitkamer Funda woning van Kalvijn en Nina WarrinkWoonkamer huis Loenen aan de Vecht_Slaapkamer vrijstaande woning met grote ramen