Zo ziet Penny uit The Big Bang Theory er nu uit

Voor veel mannen was Penny (Kaley Cuoco) één van hun favoriete personages uit The Big Bang Theory, en wij snappen maar al te goed waarom ;). Toen de serie uitkwam was ze nog maar 21 jaar oud, en toen vonden we haar al superknap. Nu, 15 jaar later, lijkt ze geen dag ouder! Dit is hoe het nu gaat met actrice Kaley Cuoco.

Kaley Cuoco is beeldschoon

Toen we haar voor het eerst op het witte doek zagen door haar rol van Penny in The Big Bang Theory, kregen veel mensen direct een gigantische crush op haar. En dat begrijpen wij maar al te goed: ze is namelijk superknap. The Big Bang Theory was haar eerste grote rol, en zoals je je kan voorstellen heeft de actrice sindsdien meerdere grote titels op haar naam staan. Zo heeft ze rollen weten te bemachtigen in films als The Last Ride en Burning Bodhi, en heeft ze zelfs een rol gespeeld in twee afleveringen van Prison Break! Daarnaast is ze ook stemactrice, en speelt ze Eleanor in Alvin and the Chipmunks: The Road Trip.

Gelukkig in de liefde

Haar acteercarrière gaat Kaley behoorlijk goed af, maar ook in de liefde lijkt ze helemaal happy. Zo heeft ze een relatie gehad met Johnny Glaecki, de acteur die Leonard speelde in The Big Bang Theory. Helaas liep deze relatie stuk, maar de actrice vond haar hart bij tennisser Ryan Sweeting. In 2013 zijn de twee getrouwd, maar rond de herfst van 2015 vroegen ze toch een scheiding aan. Hierna heeft ze een relatie gehad met Karl Cook, met wie ze in 2018 trouwde. Ook dit huwelijk hield geen stand, en vorig jaar zijn ze gescheiden. Inmiddels heeft ze een nieuwe vriend, ze is namelijk helemaal gelukkig met acteur Tom Pelphrey. Ook hij speelt in een aantal succesvolle films en series, waaronder Ozark.

Zo ziet Kaley er nu uit

15 jaar geleden vonden we haar al superknap, en de actrice lijkt eigenlijk alleen maar knapper te worden. Wanneer je haar Instagram doorspit kom je dan ook een aantal mooie kiekjes tegen. Wat een vrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)