Wie is Kae Sutherland?

De 29-jarige Kae Sutherland is onderneemster en influencer. Op jonge leeftijd had ze al heel wat bedrijven op haar naam staan. Op haar zeventiende rondde ze het mbo af. Het plan was om daarna te starten met een hbo-opleiding, maar ze besloot een tussenjaar te nemen waarin ze haar eigen sieradenmerk 4 Ever With Everyone oprichtte, wat een groot succes werd. Ook was ze eigenaresse van social media agency A-Sociaal Media.

Sinds november 2020 is ze eigenaresse van accessoiremerk 24Kae. Daarnaast heeft ze samen met haar vriend en zwager restaurant Bam Boa opgericht, gevestigd in het mooie Amsteerdam. Sinds 2018 zijn Kae en haar vriend Diego de trotse ouders van dochtertje Loua. Met z’n drieën wonen ze in Amsterdam. Daarnaast heeft ze ook nog eens een vakantiehuis in Portugal. Kortom, een zeer succesvolle dame.

Naast haar activiteiten als ondernemer en het moederschap is Kae actief als influencer. Op Instagram heeft ze inmiddels al 221.000 volgers verzameld, die ze maar al te graag een inkijkje in haar hectische leven geeft. We zetten haar beste plaatjes voor je op een rij.

Kae Sutherland
Via Instagram: @kaesutherland
Kae Sutherland
Via Instagram: @kaesutherland