Wie is Juultje Tieleman?

De 23-jarige Juultje Tieleman is een van de mooiste Nederlandse vrouwen op Instagram, dat is zeker. Zo voorziet de blondine haar volgers van foto’s op de allermooiste locaties, maar raken wij vooral betoverd door haar looks. Met haar grappige beschrijvingen bij haar foto’s zorgt zij ook nog eens voor een lach op onze gezichten. Kortom, met recht een vrouw van Champions League-niveau.

Juultje werd bekend vanwege haar relatie met de YouTuber Gio Latooy en sindsdien is haar carrière op stoom geraakt. Zo kun je Juultje kennen van Expeditie Robinson en de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer. In deze documentaire wordt zij samen met Qucee en Kaj Gorgels een jaar lang gevolgd, waarin zij vertellen over haar werk als influencer. Maar hier blijft het niet bij, want vanwege haar mooie looks stond zij ook al model voor de merken Zalando en Hunkermöller, wat fantastische plaatjes op leverde. Maar op Instagram kan zij er ook wat van en nu poseert Juultje Tieleman dan ook weer in nieuwe lingeriesetjes.

 

De blondine showt nieuwe lingeriesetjes op Instagram

Inmiddels is Juultje dus uitgegroeid tot een heuse internetsensatie en telt de blondine maar liefst één miljoen volgers op haar Instagram-account. En dat zij zoveel volgers heeft begrijpen wij wel. Juultje is niet vies van een spannende foto hier en daar en plaatst zij maar al te graag foto’s in mooie lingeriesetjes of bikini’s. Zo showde ze eerder al haar killerbody tijdens haar vakantie in Tanzania en nu is het weer raak. Momenteel is Juultje Tieleman namelijk op vakantie in Oostenrijk waar zij heerlijk geniet van het winterse weer en naast alle leuke kiekjes in de sneeuw laat Juultje ook haar nieuwe lingeriesetjes zien in een intieme video. En – eerlijk is eerlijk – hier krijgen wij het toch wel erg warm van. Check de video hieronder en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)