De Nederlandse blondine is groot op het internet

De knappe Nederlandse blondine Juultje Tieleman kennen we al jaren door haar activiteiten op onder andere Instagram. Naast dat ze een tijd een relatie heeft gehad met de bekende Nederlandse YouTuber Gio Latooy, zouden er ook geruchten geweest zijn dat ze het erg gezellig heeft gehad met de YouTuber Don. Ondertussen zit ze al een tijdje in een relatie met, jawel, alweer een YouTuber. Deze keer is het Koen van Heest, bekend van De Bankzitters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)


Zelf is ze keihard aan het werken aan haar carrière en dat werpt zijn vruchten ze. Ze heeft namelijk zelf een YouTube-kanaal met 173.000 abonnees. Hier plaatst zij video’s over reizen die ze gemaakt heeft, festivals waar zij geweest is en de behind-the-scenes van haar dagelijks leven. Juultje met haar bikini-killerbody kunnen we gewoon niet wegdenken van het internet, maar gelukkig willen we dat ook niet.

De zee-tastische Halloween outfit van Juultje Tieleman

Halloween betekent in Amerika vaak hetzelfde; dames gaan schaars gekleed en plaatsten alles op het internet. Zo plaatste Juultje Tieleman ook een hele leuke foto op Instagram. De ruim één miljoen volgers van haar account konden, net als wij, genieten van haar zelfgemaakte zeemeermin outfit. Met schelpen die haar vriendinnen bedekken en een rok geïnspireerd door schubben poseerde ze voor de foto. De gehele outfit is in de vibe van de enige echte kleine zeemeermin, Ariël.

De foto ‘breaks the internet’ en de likes stromen binnen. Hieronder vind je de desbetreffende foto van Juultje met haar Halloween outfit:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)