Goedkope vrijstaande villa in Ulrum te koop

Een huis vinden is de laatste tijd niet zo makkelijk. Maar deze vervallen, vrijstaande villa uit 1890 in het Groningse Ulrum is een droom voor de echte klussers en staat te koop voor het relatief lage bedrag van 125.000 euro. Een kans voor de handige mannen onder ons!

De villa heeft een woonoppervlakte van 380 m2 en een perceel van in totaal 416 m2. De woning is in het verleden gebruikt als winkelpand en opslag en beschikt nog altijd over een aantal karakteristieke elementen zoals balkenplafonds en veel ramen in de gevels, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. Om er een droomhuis van te maken moet er echter nog veel gebeuren.

opknapper villa renoveren groningen funda

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Op de begane grond van het huis zijn een grote hal, een toilet en in totaal vijf kamers te vinden. Hier kun je een woonkamer, eetkamer, mooie grote keuken en een opslag van maken. Door de grote ramen op de begane grond komt er veel licht naar binnen en heb je vanuit de woonkamer goed zicht op het dorp. Op de tweede verdieping is een grote zolder te vinden. Waar in verhouding tot het huis niet zoveel meer aan hoeft te gebeuren. Tot slot is er een ruime achtertuin op het zuiden aanwezig, waardoor je vanaf het voorjaar al de eerste zonnestralen kunt pakken en dat klinkt niet verkeerd.

Er moet dus nog genoeg gedaan worden aan deze Funda opknapper, maar uiteindelijk kun je hier prima je eigen paleisje van maken. En – eerlijk is eerlijk – voor deze prijs is het ook zeker interessant. Alleen moet je wel naar het noorden van Groningen willen verhuizen, en dat is niet voor iedereen weggelegd. Zie hieronder meer foto’s (Funda):

vrijstaande villa goedkoop funda te koop ulrum

funda opknapper 2

woning met grote zolder goedkoop