Jutta Leerdam lookalike viert carnaval

Op TikTok gaat een video viraal waarop een jongedame verkleed is als Jutta Leerdam. Met een kenmerkend geel pak van Jumbo-Visma, een zwarte haarband en zelfs de soortgelijke make-up bij de ogen heeft deze jongedame zeker haar best gedaan om zo goed mogelijk op Jutta Leerdam te lijken.

Bekijk de video hieronder:

@nynkenanouk CV ⛸️🤪🤭 #foryou #foryoupage #carnaval #juttaleerdam #schaatssn ♬ Liegen voor de Rechter Disco By GINA – GINA🎧

En laten we direct eerlijk zijn: in eerste instantie dachten we oprecht dat het Jutta Leerdam herself was. Als je naar de reacties kijkt, waren wij zeker niet de enige.

reacties jutta leerdam video

Mede mogelijk gemaakt door Nynke Camps en Nanouk van Brenk

De video heeft op het moment van schrijven al meer dan 1.3 miljoen views gehaald op TikTok. Na het succes van de outfit hebben de dames die achter deze carnavalsstunt zitten, Nynke Camps en Nanouk van Brenk, een making of video gedeeld waarin te zien is hoe Nynke haar vriendin Nanouk helpt bij haar outfit. Check hem hieronder:

@nynkenanouk Nou, zoek de verschillen 🤪 We hebben een leuke Carnavals outfit bij Nanouk gemaakt! #foryou #fyp #juttaleerdam #carnaval #schaatsen #jutta #icesketing #CapCut ♬ Famous piano songs for comedy and cooking programs – moshimo sound design

Ook gingen wij even op zoek naar de persoonlijke Instagramaccounts van beide dames. Goed nieuws: dit was niet zo’n heel moeilijke opgave. Zowel Nynke als Nanouk heeft al een aardige fanbase op weten te bouwen op o.a. Instagram, waar ze beiden rond de 10.000 volgers hebben. Wij zetten een aantal foto’s van beide dames hieronder op een rijtje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van Brenk Nanouk (@nanouk.vb)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NYNKE CAMPS (@nynkecamps)