Vernieuwde look van Jutta Leerdam

We kennen haar, naast haar puike prestaties op de schaatsbaan om, vooral aan haar altijd strak gezette eyeliner met een ‘wing’ en los haar. Die herkenbare stijl van Jutta Leerdam, ontbrak echter op de Milan Fashion Week. De strakke eyeliner maakte plaats voor oogschaduw en haar haren zaten in een strakke knot. Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Uiterst interessant jaar

Naast dat ze nu haar debuut heeft gemaakt op de catwalk, is het sowieso niet rustig rondom Leerdam. Zo kreeg ze afgelopen zomer, als tweede Nederlandse sportster, een beeld in Madame Tussauds. Hiermee trad ze in de voetsporen van Yvonne van Gennip.

En ze kreeg natuurlijk een relatie met de Amerikaanse bokser en YouTube-ster Jake Paul die haar hart in vuur en vlam zette. En hij is trots op ‘onze’ Jutta, zo laat hij in de comments weten dat ze een “SUPER STAR” is. Al wisten wij dat natuurlijk allang. Vorig seizoen had ze niet voor niets een erg succesvolle winter, waarin ze ongeslagen bleef op de 1.000 meter. Zo startte ze in nationaal en internationaal verband twaalf keer op haar favoriete afstand en won twaalf keer.

Is ze dan niet druk met schaatsen? Ze kon haar debuut maken, omdat het schaatsseizoen nog niet begonnen is. Na dit uitstapje, gaat de focus weer op het schaatsen. Jutta Leerdam wil vanaf eind oktober opnieuw bewijzen dat ze een van de beste schaatssters ter wereld is.