Het liefje van Jake Paul

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn inmiddels wel een powercouple te noemen. De YouTube-sensatie/bokser en de Nederlandse schaatskoningin zijn al inmiddels bijna een volledig kalenderjaar samen. Sommige fans waren misschien een beetje bezorgd over hoe deze, op het eerste oog enigszins turbulente, relatie de toewijding van Jutta aan haar schaatssport zou beïnvloeden, maar tot nu toe lijkt alles koek en ei te zijn. Ze zijn nog steeds dolgelukkig en brengen tonnen tijd door, zowel in de VS als in Nederland en lijken ze elkaar juist te versterken in hun sport.

De prachtige Jutta Leerdam op een tropisch eiland

In een recente Instagram-post heeft Jutta iedereen verrast met haar intrigerende aura en absolute schoonheid. Ze deelt op het socialmediakanaal een throwback (oude) foto waarop ze poseert op een prachtig, tropisch eiland (waar ze misschien wel met lover Jake Paul geweest zou kunnen zijn).

Ze ziet er altijd geweldig uit, zelfs als ze haar schaatspak aanheeft. Ditmaal heeft ze dan geen duf schaatspakje aan maar een uiterst pikante bikini met een soort van rok om haar middel om niet gelijk alles van haar lichaam vrij te geven. Jake Paul is een gelukkig man zo te zien, want: wie zou dat niet zijn met zo’n bloedmooie vrouw als vriendin.

Bekijk hieronder de Instagram post van Jutta Leerdam:

Jutta Leerdam bikini
Via Instagram @juttaleerdam
Jutta Leerdam bikini
Via Instagram @juttaleerdam