Justin Timberlake en zijn voorliefde voor sneakers

Justin was altijd al een groot fan van Michael Jordan. Als kind had hij al posters van hem op zijn kamer hangen. In die tijd moest hij nog sparen voor een paar mooie Jordans. Zijn eerste paar Jordans waren de Jordan V’ Fire Red’s, welke hij kreeg van een dame uit het basketbalteam van school. Hij heeft altijd ook al iets gehad met de Nike Air Max, en van de Jordans voornamelijk de Jordan 3’s. Daarnaast droeg hij in meerdere videoclips en op het podium vaak Jordans.

Als artiest krijgt hij zelf ook behoorlijk wat paren binnen. Toch houdt hij die niet allemaal voor hem zelf. “Als ik er zelf genoeg heb, dan geef ik ze graag weg aan mijn vrienden met dezelfde schoenmaat”. Naast ze alleen te dragen, is hij zelf ook de samenwerking met Nike aangegaan. Hij heeft zelf ook drie paar Jordan 3’s ontworpen: de Jordan 3 Retro JTH.

Justin Timberlake Jordan

Je zou denken dat Justin Timberlake genoeg sneakers zou hebben, door zijn samenwerking met Nike en de schoenen die hij opgestuurd krijgt. Toch blijkt hij aan de paren die hij thuis heeft niet genoeg te hebben. Daarnaast wil hij ook nog een aantal paren voor zijn kinderen kopen.

De kinderen krijgen de Nike Zoom Kobe Grinch en de Nike Zoom Kobe Grinch Reverse. De Grinch Reverse’s zijn nog enigszins betaalbaar met een prijs van $ 299, maar de Normale Kobe Grinch sneakers hebben al een prijs van $ 2160. Een leuk cadeautje van papa. Voor de rest haalt hij voor hemzelf en voor de kinderen nog de Jordan 3 Reïmagine en koopt hij nog een paar Nike Dunk Bubbles.

Nike Justin Timberlake

Justin doet zichzelf nog wat exclusievere paren cadeau. Zo schaft hij voor zichzelf een paar Nike Dunk Orange Lobsters aan van $ 745 en een paar Off White X Nike Air Force “ICA” aan van zo’n $ 2160. Ook koopt hij nog de Nike Dunk “Born & Raised” van $ 797. Hiernaast deed hij nog een aantal flinke aankopen, waarvan één paar de totaalprijs wel heel erg opkrikte. Hij schafte nog even een paar Nike Air Yeezy 2 “Red Octobers” aan van zo’n $ 12.960. Dit is een zeer exclusief paar schoenen dat uit een korte samenwerking van Nike en Kanye West voortkwam. Justin zal er in ieder geval de komende tijd weer fris bijlopen.

Justin Timberlake jordan

 

Hou je ook van sneakers, en wil je ze mooi schoon houden? Check dan deze gouden tips over hoe je je sneakers schoonmaakt.