Julia Rose plaatst gewaagde foto’s op Instagram

En vraag je jezelf nu af wat deze mooie brunette heeft moeten doen om zich te laten arresteren door de politie? Julia Rose kwam wel met een heel bijzonder en uniek idee. Het model en vijf anderen werden wéér opgepakt nadat ze het LA’s iconische Hollywood-bord hadden veranderd in “Hollyboob”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julia Rose (@its_juliaroseee)

Julia Rose gaf aan met de publiciteitsstunt een soort statement te willen maken. De grap was ervoor bedoeld te laten zien dat ze het niet eens was met het verwijderen van haar Instagram account. Rose wilde laten zien dat ze nog steeds een stem heeft en ze het niet eens zou zijn met het blokkeren van onder andere haar accounts met bijna een miljoen volgers, dat dit jaar ook werd uitgeschakeld vanwege wat gewaagde foto’s.

“Jongens, ik heb eindelijk het Hollywood sign gerepareerd”

Vol trots deelde het model op Twitter en Instagram de beelden van haar arrestatie en de daadwerkelijke stunt, waarbij een “B” over de “W” werd geworpen en een verticaal wit streepje werd toegevoegd aan de “D”. Het model gaf aan zich niet anders te presenteren op het ShagMag account dan dat ze deed in de PlayBoy en vond het daarom een discriminerende actie. De influencer plaatste foto’s van haarzelf terwijl ze de dubbele ogen in een zwarte crop-top met ShagMag-logo gaf met haar “Hollywood” teken op de achtergrond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julia Rose (@its_juliaroseee)

Met ‘Jongens, ik heb eindelijk het Hollywood sign gerepareerd’ ondertitelde het model haar Twitter en Instagram bericht. Dat er meer bekendheden achter het plan van Rose stonden, liet YouTube-ster Jack Tenney merken. Hij vertelde dat het verbieden van Rose’s inhoud hem motiveerde haar te gaan helpen.

Het “Hollyboob” plan was al maanden in de maak. Julia Rose liet weten het in oktober al twee keer te hebben geprobeerd, maar vanwege de twee gigantische zeilen die elk 200 pond wogen bleek het toch een lastigere opgave te zijn dan dat zij zelf dachten. Nadat het eerste plan mislukte kwamen ze met een nieuwe strategie en probeerden ze de zware objecten niet meer bergopwaarts maar bergafwaarts naar de gewenste plek te brengen.