Juizy uit Bella Belle

Er bestaat een kans dat er bij de naam Juizy uit de girlband Bella Belle wel een belletje gaat rinkelen. Zij deed in 2022 namelijk mee met Hollands Got Talent en hier maakte zij grote indruk met haar zangtalent en haar fantastische dansmoves. Helaas ging de girlband er niet met de winst vandoor, maar dat houdt Juizy niet tegen. Zo plaatst zij regelmatig covers op Instagram en zo ook van het nummer Nobody’s Wife van Anouk. Dit bezorgde ons werkelijk waar kippenvel.

Maar hier blijft het niet bij. Juizy is namelijk ook model en zij heeft haar eigen bedrijfje genaamd Girls ‘n Gigs Agency. Hier zet zij onder andere danseressen, modellen, acteurs, gastvrouwen en zangeressen in voor festivals, dinnershows of bijvoorbeeld muziekvideo’s. Met haar bedrijf is zij al op festivals als Bevrijdingspop gestaan en hebben een aantal van haar meiden mogen dansen in de muziekvideo’s. Kortom, deze prachtige dame weet wat hard werken is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juizy (@juizyxbellabelle)

Juizy op Instagram

Net als bij haar carrière timmert Juizy ook lekker aan de weg op sociale media. Zo heeft zij inmiddels al bijna 10.000 volgers weten te verzamelen op Instagram, die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s. En wij begrijpen maar al te goed waarom mensen ervoor kiezen om Juizy te volgen via Instagram. Zo is zij namelijk een prachtige redhead met groene ogen en een afgetraind lichaam.  Zij plaatst daarom ook de ene na de andere foto in bikini of in een opvallende outfit op Instagram en laat iedereen meegenieten van haar moves. Eén ding is zeker: dat kunnen wij alleen maar waarderen.

Tot slot is Juizy uit Bella Belle ook actief op TikTok en hier laat zij nog maar eens goed zien hoe goed zij kan dansen. Zo heeft zij hier ook inmiddels meer dan 10.000 volgers weten te verzamelen en deelt zij regelmatig leuke video’s met haar vrienden en vriendinnen. Ook haar vriend, niemand minder dan presentator René Watzema, moet er vaak aan geloven.Helaas maken wij mannen dus geen kans meer, maar deze prachtige redhead volgen kan zeker geen kwaad. Wij selecteerden onze favoriete beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juizy (@juizyxbellabelle)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juizy (@juizyxbellabelle)