Maak kennis met Joy Bosz

De 20-jarige Joy Bosz komt uit Apeldoorn en is het prachtige nichtje van de voetbaltrainer Peter Bosz. Net als haar oom heeft zij een aardige carrière op weten te bouwen. Zo is zij online niet meer weg te denken en begon zij op haar 11e met het YouTube-kanaal Beautynezz. Hier nam zij een grote groep volgers regelmatig mee in haar dagelijkse leven, wat zich zowel in Nederland als in Amerika afspeelde.

Inmiddels is zij niet meer zo actief op YouTube maar zien wij haar nog wel regelmatig verschijnen in de media. Zo heeft zij het afgelopen jaar meegedaan aan het televisie-programma Au Pair VIPS, waar zij voor vier weken naar Los Angeles vloog om als au pair aan de slag te gaan in een Amerikaans gezin. En is zij vooral veel bezig met het plaatsen van content op Instagram en hier weet zij haar volgers met haar blik telkens weer te verleiden.

Haar Instagram-profiel ontploft

Zo heeft Joy Bosz inmiddels ruim 530.000 volgers weten te verzamelen. Een bizar aantal. Echter begrijpen we helemaal waarom mensen ervoor kiezen om deze bloedmooie dame te volgen op Instagram. Met haar charme, prachtige ogen en mooie curves laat de harten van haar volgers steeds sneller kloppen. Op haar Instagram deelt ze veelal foto’s vanuit het buitenland. Zo heeft zij enorm veel jaloersmakende foto’s geplaatst tijdens haar avontuur in het programma Au Pair VIPS en is zij de afgelopen tijd weer terug naar Los Angeles gevlogen, wat ook voor leuke content heeft gezorgd. Ondanks dit drukke leventje werkt Joy ook als barvrouw in haar geliefde Apeldoorn en dat zij de leukste barvrouw van de stad is, spreekt natuurlijk voor zich.

Wij zijn niet de enige die onder de indruk zijn van haar schoonheid, want Joy is dit jaar voor het eerst genomineerd voor de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en wij brengen onze stem maar al te graag uit op deze jongedame. Om jullie nog even te kunnen overtuigen hebben wij hieronder de leukste foto’s van Joy Bosz voor jou op een rijtje gezet (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Bosz (@joybosz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Bosz (@joybosz)