Hét schaatskoppel van Nederland

Joy Beune en Kjeld Nuis zijn al een aantal jaar een setje. Echter is de blondine veel meer dan alleen ‘de vriendin van’. Beune is zelf ook steengoed op het ijs en zet razendsnelle tijden neer. Afgelopen jaar pakte ze op het NK Afstanden een zilveren medaille en werd ze derde tijdens het NK Allround. Bovendien staat de junioren-wereldrecordtijd nog altijd op de naam van de 24-jarige Beune. We kunnen dus wel stellen dat we niet meer om haar heen kunnen.

Niet alleen op het ijs gaat het goed, ook in haar privéleven lijkt alles koek en ei te zijn. Zo heeft ze al tijden een relatie met Kjeld Nuis en is ze ook op sociale media een grote hit.  Met zo’n 313.000 volgers op Instagram heeft de blondine een groot online bereik. Dit zorgt ongetwijfeld voor een lekker extra zakcentje als topsporter. Wel zo lekker, aangezien de schaatssport niet per se een grote financiële vetpot is zoals een sport als voetbal.

Joy Beune en Kjeld Nuis in de LINDA

Morgen is het eindelijk zover: het LINDA Vakantieboek ligt dan namelijk in de winkel met een interview met Joy en Kjeld. Hierbij hoort natuurlijk een fotoshoot, en één ding is zeker: die heeft ze gekilld. Gisteren deelde Joy Beune op Instagram twee foto’s waarmee ze de aandacht van al haar volgers direct wist te trekken. Op de foto’s draagt ze een geknoopt, wit overhemd met daaronder een gele bikini top. Wij kunnen wel begrijpen waarom de foto’s binnen slechts 14 uur al meer dan 11.000 likes binnen hebben weten te slepen. Zie de desbetreffende foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)