Yungpetsi heeft alle vertrouwen in Joost Klein

Het is niet ongebruikelijk dat fans hun team vereeuwigen met een tattoo, maar deze zet is toch wel een unicum. Yungpetsi heeft vol vertrouwen een ‘Joost Klein’ tattoo laten zetten met de voorspellende tekst ‘Eurovision winnaar 2024.’ Hij deelde een video op Instagram waarin hij alvast de overwinning viert en zichzelf klaarstoomt voor het Eurovisiesongfestival in Malmö.

Benieuwd naar de tattoo van Yungpetsi en zijn boodschap van vertrouwen in Joost Klein? Bekijk de video hier en laat je meeslepen door de Eurovisie-koorts!

De band tussen Joost en Yung Petsi is al jarenlang solide, met samenwerkingen zoals het nummer Meine Bolide 2003 op hun CV. Het feit dat een vriend zo’n gebaar maakt, wordt natuurlijk enorm gewaardeerd door de artiest zelf. Joost deelde de video van Yungpetsi op zijn Instagram-story met de hartverwarmende woorden: ‘I love my fans 🥰.’

Het Eurovisiesongfestival begint op 7 mei en eindigt op 11 mei. Met zijn hit Europapa heeft de artiest een uitstekende kans om de overwinning binnen te slepen. De track heeft al meer dan 40 miljoen streams verzameld op Spotify, de videoclip is inmiddels al meer dan 20 miljoen keer bekeken en wordt de track ook buiten Nederland omarmd door fans van het Eurovisiesongfestival.

Bekijk de videoclip van de track Europapa hieronder: