De carrière van Joosje Burg

Joosje Burg speelt al jarenlang voor haar club HC Den Bosch in dames 1, een team waarmee ze vorig jaar wederom landskampioen werd. Dit was alweer het 21e landskampioenschap van de club uit Brabant. Helaas was het dit jaar geen feest voor de dames uit Den Bosch. Ze verloren op Tweede Pinksterdag de finale van Amsterdam, dat nu ook voor de 21e keer kampioen is geworden.

Een grote droom van de hockeyspeelster was altijd om opgeroepen te worden voor het nationale team. In oktober van vorig jaar werd deze droom werkelijkheid. Joosje Burg werd door Alyson Annan opgeroepen voor Oranje, het moment waar ze altijd voor getraind heeft was eindelijk aangebroken. Het gebeurde nadat ze een tijdlang in de zogenaamd potentialsgroep zat, een soort schaduwgroep voor het Nederlands elftal. Echter werd ze tot oktober vorig jaar niet opgeroepen voor het grote Oranje. Gelukkig haalde ze uit het lange wachten de nodige motivatie om nog harder te werken, uiteindelijk werd haar harde werk beloond.

Is ze de knapste hockeyspeelster van Nederland?

Naast haar talent voor hockeyen valt Joosje voor ons op voor nog een andere reden. We hebben het hier dan natuurlijk over haar looks. Ze heeft ontzettend mooi lang en blond haar en natuurlijk door de topsport die ze beoefent, heeft ze een fantastisch afgetraind lichaam. Ook heeft ze prachtige blauwe ogen. Wie houdt daar nou niet van? Helaas voor de single mannen onder ons is deze knappe dame al een tijdje bezet. Echt een kans is er dus niet, helaas.

Bekijk hieronder foto’s van de knappe Joosje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joosje Burg (@joosjeburg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joosje Burg (@joosjeburg)