Buddy mag naar Hooters door goed rapport

Dit negenjarige jongetje, Buddy, had de avond van zijn leven. Want in plaats van dat hij een schouderklopje kreeg voor een goed rapport, ging de jongen samen met zijn vader naar het restaurant Hooters om het te vieren. Voor wie nog niet bekend is met dit restaurant, hier zijn vooral hele jonge en aantrekkelijke serveersters die er schaars gekleed bij lopen voor de klanten. Kortom, niet echt een doorsnee plek voor een negenjarige,

In een gesprek met LADbible vertelt de vader van Buddy dat hij het echt fantastisch vond: “In het begin was hij een beetje verlegen, maar toen vond hij het geweldig. Het personeel was behulpzaam, en het eten was heerlijk.” En als echte charmeur mocht Buddy ook nog even op de foto met een van de prachtige serveersters en – eerlijk is eerlijk – daar zijn wij wel jaloers op.

Goed rapport Hooters

Wat vond zijn moeder van het bezoekje aan Hooters?

De grote vraag is natuurlijk wat Buddy zijn moeder eigenlijk van het bezoekje aan Hooters vond. Ondanks dat je waarschijnlijk al van het ergste uit was gegaan, viel het bezoekje bij haar juist helemaal niet verkeerd en was ze juist heel erg enthousiast. Sterker nog: de vader van het negenjarige jongetje vertelde in het interview ook dat zij hen gewoon af had gezet bij Hooters en later weer heeft opgehaald. Dan praten we wel over het leven van een droom.

Daarom is het duo dan ook zeker van plan om snel terug te gaan voor een mannenavond naar Hooters en dat hoeft niet meer alleen voor een goed rapport te zijn, maar nu ook voor het WK. Hun eerste afspraak voor een nieuwe mannenavond staat dan ook op 25 november, als Engeland tegen Amerika speelt. Hoogste tijd dat we ook zo’n restaurant in Nederland krijgen. Toch?