Joggingbroek zeer geschikt voor deze tijd

Een joggingbroek is misschien wel het meest relaxte kledingstuk vanwege het materiaal en de pasvorm is de joggingbroek perfect om in te sporten of juist na het sporten te dragen. Ook is het kledingstuk perfect voor een da thuiswerken of bankhangen. Laten we van deze dagen er nu net veel hebben de komende tijd. Reden dus om een aantal stijlvolle en geschikte exemplaren uit te lichten.

joggingbroek
Foto via: Instagram @louisdarcis

Stijlvol kledingstuk

Ook al maken we al gauw de associatie met comfort, toch kan een joggingbroek ook stijlvol zijn. We gaven je daarom eerder al stijlvolle tips om de joggingbroek te rocken. Het stijlvolle zie je voornamelijk terug in de pasvorm. De joggingbroek is niet altijd wijd en groot, maar kan ook een smallere pasvorm hebben. Het combineren van de joggingbroek met een stijlvol bovenstukken kan ook zorgen voor een stijlvol geheel. De tijd waarin joggingbroeken alleen nog maar konden worden gedragen met truien of joggingvesten ligt achter ons. Ook nettere truien en sportieve jackets kunnen goed boven de broek. Qua kleurencombinaties kun je kiezen voor een trui, vest of jas in dezelfde kleur. Zo creëer je een monochrome outfit.

Goedgekeurd door de vrouwen

Een fijne extra aan dit kledingstuk zal je wellicht niet zo snel verwachten. Toch is het één van de kledingstukken die vrouwen aantrekkelijk vinden staan bij mannen. Dit heeft te maken met de wederzijdse werking tussen man en vrouw. Net zoals mannen kunnen genieten van mooie billen in een sportbroek, kunnen vrouwen dat ook. Nog een reden om te investeren in een nieuw exemplaar. Wij selecteerden 10 joggingbroeken.