Joël Borelli is een Nederlandse entertainer

De 42-jarige Joël Borelli is geboren in Eindhoven en is een van de meest gevraagde pianisten in Nederland. Begonnen op 12-jarige leeftijd met pianolessen bleek hij veel moeite te hebben met het lezen van noten en deze ook correct te spelen.

Joëls pianospel komt vanuit zijn hart en hij kan zelfs tot op de dag van vandaag geen noten lezen. Gelukkig is dat ook geen vereiste om goed te kunnen pianospelen. Tijdens zijn studie sportmarketing besluit Joël Borelli om zijn pianospel in te zetten als bijbaan. Niet lang na het starten speelt hij bij Crazy Piano’s in Scheveningen en valt hij zo in de smaak dat hij daar mocht blijven. Zo ontmoette hij uiteindelijk zijn huidige manager en werd daarna één van de meest bekende pianisten van Nederland, zowel in het binnen- als buitenland.

Nu heeft hij zijn megavilla te koop gezet

Joël Borelli heeft zijn luxe miljoenenvilla in het Brabantse Oisterwijk te koop gezet. Deze woning heeft hij echter te koop gezet voor maar liefst 3.950.000 euro. Gelukkig voor hem heeft hij de woning niet voor zoveel geld gekocht, maar met een goede hypotheek wist hij de waarde enorm omhoog te krijgen. En voor dat megabedrag mag je ook wel wat terugkrijgen en dat is ook zeker het geval. Het huis heeft een woonoppervlakte van zo’n 680 m² met maar liefst 16 kamers in totaal. Hieronder vallen onder anderen zes slaapkamers, vijf badkamers en nog twee losse studeerkamers. Het huis heeft twee woonlagen met daarbij nog een zolder en een kelder. Natuurlijk is niet alles in het huis te vinden: ook is er buiten nog een ruimte met een thuisbioscoop, een binnenzwembad, een wellness-plek en heeft hij op de eerste verdieping nog een fitnessruimte. Heb je toevallig nog wat geld om uit te geven en zoek je een mooie woning in Brabant? Dan is deze te koop staande miljoenenvilla van Joël Borelli misschien wel de plek voor jou.

Zie hieronder meer foto’s:

villa oisterwijk funda

woning met glazen dak

 

villa funda brabant

villa oisterwijk met binnenzwembad