Wie is Jodie Comer?

Misschien dat de naam Jodie Comer niet zoveel in je losmaakt, maar daar komt vanaf nu verandering in. Want de 29-jarige Jodie Comer is uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld en dat allemaal op basis van de wetenschap. Maar wie is deze Britse actrice eigenlijk?

Jodie begon haar carrière als actrice in 2008 en sindsdien is haar carrière echt on fire. Zo heeft zij onder andere al twee British Academy Television Awards en een primetime Emmy Award in de pocket en daar komt nu dus ook de titel mooiste vrouw ter wereld bij.

De mooiste vrouw ter wereld, volgens de Golden Ratio of Beauty

De Britse Jodie is niet alleen om haar prachtige looks voor het oog uitgeroepen als de mooiste vrouw ter wereld. Nee, dit is allemaal via de wetenschap gegaan en zo is uiteindelijk bepaald welke vrouw er fysiek het dichtste bij ‘perfectie’ kwam. Om dit te bepalen is er een regel van de oude Grieken toegepast, ze zogeheten Golden Ratio of Beauty. Hierbij wordt gekeken naar de verhouding van de ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin, kaak en gezichtsvorm. En niet geheel onverwacht kwamen die van Jodie dus het dichtste in de buurt en had zij een gemiddelde score van 98.7% op al deze punten. Kortom, maar 1.3% verwijderd van perfectie.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jodie Comer (@jodiemcomer)

Bella Hadid, Zendaya en Beyoncé deden ook mee aan deze competitie

Tijdens deze competitie had de Britse actrice te maken met zware concurrentie van de prachtige vrouwen Bella Hadid, Zendaya en Beyoncé en zij zaten dan ook heel dicht bij perfectie. Zo is Zendaya een goede tweede geworden met een score voor haar lippen van 99.5% en voor haar voorhoofd scoorde zij een goede 98%. Bella Hadid werd derde en scoorde niet geheel onverwacht het hoogste voor de positie van haar kin. En last but not least, werd Beyoncé vierde waarbij de vorm van haar gezicht een goede 99.6% scoorde. Maar ondanks deze prachtige vrouwen, is Jodie Comer zeker de mooiste vrouw ter wereld. Want na een kijkje op haar Instagram-account krijgt menig man het warm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jodie Comer (@jodiemcomer)