Wie is Jisse Gierveld?

Jisse Gierveld is een Nederlandse dame die door het leven gaat als succesvol model. Zo staat zij onder contract bij het Nederlandse modellenbureau VDM Model Management en is ze ook getekend bij verschillende andere modellenbureaus in Engeland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Scandinavië. Hierdoor heeft zij prachtige shoots over de hele wereld mogen doen met merken als Hunkemöller en Christine le Duc. Zo staat zij regelmatig in de meest pikante lingeriesetjes voor de camera en kunnen wij haar veelal op reclameborden van Hunkemöller door het hele land bewonderen.

 

Haar prachtige foto’s op Instagram

Naast haar succesvolle carrière in de modellenwereld is Jisse Gierveld ook een regelrechte hit op sociale media. Zo heeft zij ruim 52 duizend volgers op Instagram weten te verzamelen, die zij regelmatig voorziet van de mooiste foto’s van shoots en tijdens jaloersmakende vakantietripjes. Jisse is namelijk ontzettend reislustig en reisde de afgelopen tijd dan ook af naar Milaan, Ibiza, Marbella, Sevilla en Aruba. Dit zorgt niet alleen voor een zonnetje op ons beeldscherm, maar ook voor fantastische plaatjes van Jisse in zomerse outfits.

Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om regelmatig Jisse haar foto’s op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar blonde lokken, lichte ogen en haar prachtige lichaam is ze een knappe verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jisse👱🏼‍♀️ (@jissetamar)

Verder is op haar Instagram ook te zien dat Jisse het in haar vrije tijd ook veel in de sportschool te vinden is om haar killerbody te onderhouden. Tijdens een bezoekje aan de gym deelt Jisse graag haar work-outs met haar volgers en dit is iets waar we uren naar kunnen kijken, want tijdens deze video’s is te zien dat Jisse compleet gefocust is terwijl haar lichaam al het werk doet. Tot slot kan Jisse naast haar drukke leventje ook enorm genieten van lekker eten en borrelen met haar vriendinnen. Kortom, Jisse Gierveld tikt alle boxen aan. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van het model en begin je dag met een lach:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jisse👱🏼‍♀️ (@jissetamar)