Model Jessie Jazz Vuijk zit alweer in haar laatste trimester

Eerder dit jaar kondigden model Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels aan dat ze dit jaar nog gezegend zullen worden met een groot wonder. Nu zijn er alweer enkele maanden verstreken en bevindt Jessie Jazz zich inmiddels in het derde trimester van haar zwangerschap. Op haar Instagram-account deelt ze al geruime tijd prachtige foto’s van haar zwangerschapsreis, waarbij haar schitterende buik volop in de schijnwerpers staat.

Jessie straalt vol trots en blijdschap op elke foto en trakteert haar volgers op een glimp van de magische transformatie die ze doormaakt. De reacties op haar foto’s zijn hartverwarmend en haar fans delen in haar vreugde en anticiperen vol spanning op de komst van hun kleintje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

De prachtige blondine gaat uit de kleren op Instagram

Onlangs heeft Jessie Jazz haar volgers op Instagram verrast met een foto waarop ze uit de kleren gaat en haar prachtige zwangerschapsbuik toont. Laten we eerlijk zijn: het proces van zwangerschap is echt een wereldwonder. De foto straalt niet alleen zelfvertrouwen en schoonheid uit, maar ook de onvoorwaardelijke liefde voor haar groeiende kindje. Jessie omarmt haar zwangerschap voluit en straalt comfort en kracht uit op de foto.

Ook deelt ze een foto waarop te zien is dat ze nog 11 weken en 5 dagen te gaan heeft. Ze telt dus écht af en uit haar inspirerende tekst valt op te merken dat ze niet kan wachten tot het zover is. Haar volgers uiten lof en bewondering voor de foto, terwijl velen de vreugde en opwinding in deze bijzondere levensfase delen. Jessie Jazz Vuijk inspireert anderen om trots te zijn op hun unieke lichaam, ongeacht de veranderingen die ze doormaken. We wensen Jessie Jazz en Kaj nog een fijne tijd in de aanloop naar het bijzondere moment!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Lees ook: Sky Bri is één van de stoutste Amerikaanse vrouwen op Instagram.