De extra bijzondere momenten tijdens de zwangerschap

Zwanger proberen te worden met je partner kan weleens stressvol zijn. Het lukt niet altijd zo snel als je zou willen, maar ook hierdoor wordt het moment van de positieve zwangerschapstest nog bijzonderder.

Niet veel later, meestal rond de tien weken, krijg je nog zo’n wonderlijk moment. Jullie eerste echo wordt dan afgenomen. Hier zie je dat kleine stipje op het scherm en hoor je al dat kleine hartslagje. Aan de buik zelf is nog niet veel te zien, maar elke dag wordt er gecheckt of er al een ‘buikje’ te zien is. Zodra deze te zien is, is je partner trotser dan ooit.

Zwangere Jessie Jazz Vuijk deelt zelfverzekerde video in lingerie

Tussen de 16 en de 20 weken kan de baby in beweging komen en kan je hem of haar dus voelen schoppen. Dit speciale moment is een moment dat je altijd blijft koesteren. Hierna wordt het een keer tijd om een naam voor jullie baby te verzinnen. Dit kan een taak zijn die hier en daar tot een kleine discussie kan uitlopen, maar wanneer jullie dé naam gevonden hebben krijgen jullie beide vlinders in jullie buik. Nu wordt alles pas echt écht.

Dan is het moment bijna daar: de bevalling. Waar jullie negen maanden naartoe gewerkt hebben, kan eindelijk beginnen. En wanneer de eerste voortekenen van de bevalling dan beginnen, kan de chaos losbreken. Er spelen veel emoties op dit moment, vreugde, angst, stress en misschien zelfs opluchting. Dit moment gaan jullie nooit meer vergeten.

Jessie Jazz Vuijk op Instagram

Jessie Jazz Vuijk is dus al een aantal maanden zwanger met haar vriend Kaj Gorgels. Ze verwachten samen een jongetje. Op haar Instagram laat ze aan haar fans zien hoe trots en blij ze is met haar zwangerschap. In samenwerking met Hunkemöller staat Jessie Jazz Vuijk in lingerie vrolijk te dansen en haar zwangere ‘buikje’ trots te showen aan iedereen.

Ze vertelt zelf in de video: ‘Zwanger zijn brengt zoveel in beweging. Het zet je aan het denken. Hoe wil ik mijn leven inrichten? Wat is het allerbelangrijkst? Wat kan ik laten vallen, zodat ik meer kan leven in dit moment? Het maakt mij bewust dat dit moment nooit meer terug komt. Mijn eerste zwangerschap. Kind, jongen. Alles is nieuw. Het is spannend. Een groot avontuur vol met verassingen. Het enige wat wij kunnen doen, is het allemaal op ons af laten komen en genieten van ieder moment.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)