Jessica Simpson was zeer beroemd in de 00s

De wat oudere lezers zullen ongetwijfeld Jessica Simpson nog kennen. In de 00s was zij een knappe verschijning met een van de eerste realityshows op MTV. Veel mannen raakten destijds verliefd op Jessica. De afgelopen jaren zag ze er echter wat minder appetijtelijk uit, volgens haar eigen woorden. Ze was maar liefst 45 kilo zwaarder dan nu, maar heeft dit gewicht dus volledig verloren.

Ze ziet er weer piekfijn uit en kan ze eindelijk weer eens met een lach op haar gezicht een foto in bikini delen. Ze kreeg haar killerbody door elke dag 14.000 stappen te zetten en haar dieet te veranderen. Ze slaapt 7 uur per nacht of meer en eet drie vaste maaltijden per dag met veel eiwitten en twee gezonde snacks voor tussendoor.

Nu weer tijd voor bikini’s

Na al dat harde werken is het nu weer tijd om bikini’s te dragen. Op haar Instagram deelde ze daarom het volgende plaatje. In de caption vertelde ze erbij: ‘‘Ik heb tot drie keer toe enorm veel gewicht erbij gekregen en er ook weer vanaf gekregen. Ik heb nooit gedacht dat dit moment ooit zou plaatsvinden, maar nu draag ik eindelijk een bikini! Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben er trots op en heb wat tranen van geluk gelaten.”

Ze mag zeer tevreden zijn met haar transformatie, zoals je aan onderstaande foto’s kunt zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)