Jessica Alba

De 39 jarige Jessica Alba is echt een lust voor het oog. Niet alleen was ze te zien in heel veel verschillende films en konden we daardoor van haar uiterlijk genieten. Ook stond ze voor veel magazines model. Haar acteerwerk is niet onopgemerkt gebleven: ze werd in 2001 namelijk genomineerd voor een Golden Globe voor haar hoofdrol in de televisieserie Dark Angel, waarvoor ze een jaar later daadwerkelijk een Saturn Award kreeg uitgereikt.

Maar de prijzen die ze won waren niet altijd voor het goede acteerwerk: ze werd zelfs drie keer genomineerd voor slechtste actrice en een keer ‘won’ ze die prijs ook.

jessica alba

Modellenwerk van de mooie actrice

Inmiddels heeft Jessica Alba al regelmatig op covers van magazines gestaan en heeft ze daarmee ook een heel bekend gezicht gekregen. Maar haar modellenwerk is misschien niet het enige waar je haar van kent. Op Instagram wordt ze namelijk massaal gevolgd. Niet alleen om leuke filmpjes van haar te zien, maar ook om allerlei leuke product-posts te zien. Natuurlijk verdient Jessica daar grof geld mee, aangezien ze ruim 18,5 miljoen volgers heeft, die elke dag naar haar foto’s kijken.

Jessica

Jessica Alba is nog altijd om door een ringetje te halen

Jessica Alba speelt natuurlijk regelmatig nog in films, series en ze presenteert vaak tv shows. Maar ook in haar privéleven heeft ze het er maar druk mee. Cash Warren is de man van de knappe Jessica, waar ze inmiddels ook al drie kinderen mee heeft: twee dochters en een zoontje. Dat Jessica bevallen is, zie je totaal niet aan haar postuur. Niet gek overigens, aangezien ze heel veel in de sportschool te vinden is en dus niet stilzit. Als het aan ons ligt, zou ze nog vaak genoeg een prijs winnen voor knapste actrice van het jaar. Overigens is ze de komende tijd nog veel te zien in tv-series, want op haar Instagram is nog vaak te zien dat ze op de set staat.

Hieronder zie je nog een aantal foto’s van de Instagram Jessica Alba:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)