Jennifer Lopez laat het zien: age is just a number

Jennifer Lopez is haast als een wijn die je heel lang laat liggen: hoe ouder, hoe beter. Ze is ondertussen alweer 54 jaar en heeft twee kinderen. Met haar stralende huid en eindeloze energie lijkt het alsof de tijd gewoon geen grip op haar heeft. En het beste van alles? Ze rockt die outfits en laat ons allemaal zien dat je geen twintig meer hoeft te zijn om er geweldig uit te zien. Age is just a number, toch?

 

Powervrouw Jennifer Lopez

Waarom oefent ze al die dansmoves en blijft ze zo hard werken? Het antwoord is simpel: ze werkt keihard aan haar show en is natuurlijk Jennifer Lopez. Ze staat bekend om haar killer perfomances en ze is niet van plan om dat binnenkort te veranderen. Ze traint als een beest, werkt aan haar conditie, en perfectioneert haar choreografie. Ze wil haar fans het beste geven en dat haar optreden legendarisch zijn.

Juist door haar zelfvertrouwen en stijlvolle uitstraling blijft ze een icoon voor velen, ongeacht hun leeftijd. Een echte powervrouw!

Kwaaltjes? Het zit er bij haar niet in

Ze doet het natuurlijk ook wel voor zichzelf. Hoe ouder je wordt en hoe meer kwaaltjes je krijgt. Maar zelfs na het hebben van twee kinderen laat de zangeres zien dat je op elke leeftijd kunt blijven groeien, blijven presteren en blijven shinen. Ze staat erom bekend dat ze regelmatig sport en zich houdt aan een goed dieet. Yoga, dansen en krachttraining zijn slechts enkele activiteiten die ze dagelijks beoefent.

Op Instagram plaatste ze een foto waarmee ze ons toch weer even verraste. In de caption staat: “We back #JLOLIVE Rehearsals Day 1.” Wij kunnen niet wachten om meer van haar te zullen zien!

Bekijk hieronder de foto’s van het bericht op de Instagram van Jennifer Lopez:

Jennifer lopez fit Jennifer lopez fit J.Lo Dansen