Waar gaat de serie Bodkin over?

De nieuwste hitserie op Netflix, Bodkin, heeft kijkers wereldwijd in zijn greep. Deze Ierse mysterieserie, gecreëerd door Jez Scharf, volgt een diverse groep podcasters die zich verdiepen in de mysterieuze verdwijning van drie vreemden in een idyllisch Iers kustdorp. Wat begint als een zoektocht naar antwoorden, ontpopt zich al snel tot een complex web van geheimen en intriges.

Terwijl de podcasters diep graven in het mysterie, worden ze geconfronteerd met ongemakkelijke waarheden over henzelf en elkaar. De grens tussen realiteit en fictie vervaagt, en de spanningen lopen hoog op. Elke nieuwe ontdekking werpt niet alleen licht op de verdwijningen, maar brengt ook hun eigen levens in gevaar.

Bekijk hier de trailer van Bodkin:

 

Wie spelen er in de serie?

Bodkin beschikt over een indrukwekkende cast die de serie naar een hoger niveau tilt. De charismatische Will Forte speelt Gilbert, een Amerikaanse podcaster met Ierse roots die vastberaden is om de waarheid te onthullen. Siobhán Cullen neemt de rol van Dove op zich, een scherpe onderzoeksjournalist die geen middel onbeproefd laat. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Robyn Cara, David Wilmot, en Chris Walley. De regie is in handen van Bronwen Hughes, bekend van haar werk aan Breaking Bad en Better Call Saul, wat de serie een extra laag van kwaliteit en spanning geeft.

Goed ontvangen op IMDb en Rotten Tomatoes

Hoewel populariteit niet altijd gelijk staat aan kwaliteit, scoort Bodkin behoorlijk goed bij zowel kijkers als critici. Op IMDb krijgt de serie een solide 7,0, terwijl de Rotten Tomatoes-score op 68% staat. De meeste kijkers zijn lovend over de karakterontwikkeling en de onverwachte plotwendingen.

bodkin netflix serie

Bodkin blijft een serie die je niet wilt missen. Sinds de release op 9 mei blijft de populariteit groeien, vooral in Nederland waar de serie al op de tweede plek van best bekeken series staat. Dus, als je op zoek bent naar een meeslepende mysterieserie die je aan het denken zet, is Bodkin zeker een aanrader.

Nog niet overtuigt? Bekijk hier wat enthousiast fans op X:

tweet

tweet