Jennifer Lopez plaatst uitdagende lingerie foto’s op Instagram

Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, danseres, actrice en ontwerpster. Ze is, zoals gezegd, 53 jaar oud, maar dit laat haar niet tegenhouden om een spannende fotoshoot te houden. Op Instagram heeft ze inmiddels al bijna 250 miljoen volgers en daar plaatst ze vooral veel foto’s van haar prachtige zelf en laat ze aan iedereen zien dat leeftijd slechts een getal is. Want 53 jaar? Zo voelt ze zich echt niet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Recent heeft ze een onthullende foto geplaatst waarop ze in schitterende roze lingerie te zien is. Bij de Instagram-foto plaatste ze de tekst #JLOxINTIMISSIMI is almost here✨💞 I can’t wait for you to see what I have in store with @intimissimiofficial. #linkinbio to preview the collection. #GlobalAmbassador#THISISMENOW’

Uit de tekst is af et leiden dat ze ambassadeur is van het lingeriemerk Intimissi. We kunnen dus hopelijk in de tpekomst meerdere fotoshoots verwachten van Jennifer in prachtige setjes. Natuurlijk komen de likes en reacties binnen enkele seconden achter elkaar binnen. Want wie wil nou niet Jennifer Lopez in lingerie zien met haar fitte figuur. Als je daarbij ziet met hoeveel confidence ze op de foto staat, verbaast het ons helemaal niks dat fans enthousiast reageren. “Please Jen, you are out of the world🔥 TI AMO! 🤍” “Absolutely gorgeous!! 🔥”, reageren twee van haar volgers. Zie hieronder de foto’s van de knappe zangeres:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)