De woning van Jennifer Hoffman gaat winst opleveren

Jennifer Hoffman is niet van plan om dit appartement zomaar weg te geven. Logisch. Laten we eerst teruggaan naar 2020, toen ze dit samen met haar partner Dorian het appartement voor € 735.000 kocht. Weer terug naar het nu: ze willen de woning nu verkopen voor € 875.000. Om het helemaal af te maken, hebben ze een hypotheek van hetzelfde bedrag op het appartement gevestigd. Reken het maar uit, dat is een winst van maar liefst € 140.000 als het voor de vraagprijs wordt verkocht. Wie zei ooit dat acteren geen winstgevend beroep is?

 

Hoe ziet het appartement eruit?

Het betreft een driekamerappartement op de benedenverdieping met een oppervlakte van 92 vierkante meter. Drie kamers, waarvan twee om in te slapen en één badkamer. De keuken is compleet met alle inbouwapparatuur die je maar kunt wensen, plus een kookeiland om heerlijke maaltijden te maken. Alsof je hier al niet ontzettend blij mee moet zijn in Amsterdam, heeft de woonkamer ook openslaande deuren die leiden naar een zonnige patio. Deze patio is tien vierkante meter, dus perfect voor de Amsterdamse zomerdagen.

Daarnaast is er zelfs een garage, ruim genoeg voor één auto (of zoals je op de foto kan zien, een typisch Amsterdamse bakfiets). Het is dus toch wel mogelijk om in Amsterdam een eigen parkeerplek te krijgen voor je auto, als je er maar genoeg voor betaalt…

Garage appartement Oud-West

Waar gaan ze nu wonen?

Jennifer en haar gezin wonen momenteel in het buitenland, en wellicht vestigen ze zich daar wel permanent. Hun kleine wolk van geluk, die ze in februari 2021 hebben verwelkomd, zal hier vast en zeker ook een rol in spelen.

Bekijk hier de foto’s van het appartement of neem een kijkje op de website van BekendeBuren:

Woonkamer appartement Amsterdam Patio actrice Luizenmoeder Slaapkamer Jennifer Hoffman