Alles over Jennifer Aniston

Iedereen kent de actrice Jennifer Aniston wel. Zo speelde zij van 1994 tot en met 2004 in de televisieserie Friends, waarin zij de rol van Rachel Green op zich nam. Met dit goed staaltje acteerwerk won Jennifer onder meer een Golden Globe, een Emmy Award en kreeg zij een ster op de Hollywood Walk of Fame. Daarnaast heeft zij ook rollen gehad in verschillende films, zoals onder andere Just Go with It, We’re the Millers en Murder Mystery.

Toen Jennifer Aniston 25 jaar was, begon zij in Friends. Toen was zij al een prachtige verschijning, maar dat is ze nog steeds. Met haar 53-jarige leeftijd staat ze op de allerlaatste Allure-cover en zo bewijst zij maar weer dat leeftijd slechts een getal is. Want voor deze cover ging Jennifer grotendeels uit de kleren en het resultaat is echt waanzinnig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

Jennifer op de allerlaatste cover

Naast Jennifer Aniston haar prachtige lichaam is ook de tekst ‘zero regrets’ op de Allure-cover te zien. Dit gaat over het interview dat zij heeft gehad met het magazine. In het magazine vertelt zij namelijk onder meer over haar leven én over de lastige periode, waarin zij zwanger probeerde te worden. Hier heeft de media destijds veel over gespeculeerd en zij hadden het idee dat Jennifer niet zwanger wilde worden omdat zij te druk was met haar eigen carrière.

Maar de vork zit blijkbaar dus heel anders in de steel en het was dus geen bewuste keuze om geen kinderen te nemen, want die wilde zij heel erg graag. Helaas lukte het steeds niet. Met de ‘zero regrets’ bedoelt Jennifer dat zij geen spijt heeft van de keuzes die zij heeft gemaakt en dat is goed te zien, want Jennifer straalt echt op alle foto’s van Allure en laat haar lichaam prachtig zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allure Magazine (@allure)