Van onzekere puber naar bekendste fitgirl op Instagram

Hoe de 27-jarige Jen Selter op het moment een van de bekendste fitnessmodellen ter wereld is, leek haar verleden donkerdere tijden te kennen. Selter groeide als klein meisje op in de Big Apple, ook wel bekend als de wereldstad New York. De brunette groeide op met haar alleenstaande moeder. Naast dat ze het lastig vond om te gaan met een opvoeding zonder vaderfiguur, werd ze in haar jongere jaren vaak het slachtoffer van pesterijen.

Op haar vijftiende onderging ze een neuscorrectie, met de hoop een verandering te brengen in haar leven. De operatie slaagde, waardoor ze met meer  zelfvertrouwen door het leven kon gaan. De toen nog onzekere puber draaide de knop om en jaagde haar dromen achterna. Ze besloot haar gezondheid aan te pakken, waagde pogingen in de sportschool en toverde zichzelf om in een van de mooiste sportvrouwen ter wereld.

Jen Selter heeft het beroemdste achterwerk ter wereld

Wereldberoemd worden met je achterwerk. Tegenwoordig kan het allemaal. De 27-jarige Jen Selter is in topvorm en laat menig mannen- en vrouwenhart sneller kloppen met haar jaloersmakende vormen. Heel veel sporten, gezond eten en shakes is volgens de brunette het geheim achter een topfit lichaam. Ze is met ruim 12,4 miljoen volgers uitgegroeid tot de vrouw met het bekendste achterwerk ter wereld en deelt regelmatig de beelden op haar Instagram.

Krijg jij ook geen genoeg van dit wereldberoemde fitnessmodel? Droom dan nog even verder met onze favorieten Instagram beelden van de bekendste fitgirl hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jen Selter (@jenselter)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jen Selter (@jenselter)