Wie is Jeff Bogears?

Grote kans dat er bij de naam Jeff Bogaers nog geen belletje gaat rinkelen. Maar dit zal in het vervolg veranderen, want met haar bruine lokken en een haar bijzonder knappe gezicht zal jij haar niet zo snel vergeten. In het dagelijks leven gaat Jeff door het leven als succesvol model, waardoor zij al vele shoots op exotische locaties heeft mogen doen.

Maar hier blijft niet bij. Jeff staat namelijk ook regelmatig model voor haar eigen zwemkledingmerk Wolf And Women. Dit bedrijf heeft zij opgezet,omdat zij het heel belangrijk vindt dat bikini’s zorgvuldig worden gemaakt voor de geest, het lichaam en de ziel van een vrouw. En dat is overduidelijk goed gelukt, want haar bikini’s (en zijzelf) zien er echt fantastisch uit.

De knappe Nederlandse vrouw is populair op Instagram

Ook op Instagram doet Jeff het goed. Zo blijft haar fanbase alleen maar groeien en groeien en heeft zij inmiddels ruim 38.000 volgers verzameld, die zij regelmatig voorziet van de leukste kiekjes van over de hele wereld. De brunette is namelijk gek op reizen en daarom zien we dan ook regelmatig prachtige foto’s voorbij komen waar Jeff in haar eigen bikini’s geniet van de meest mooie locaties en dat levert maar al te leuke content op. Verder zien we op haar Instagram dat Jeff ook enorm kan genieten van tijd met haar familie en vrienden. We kunnen dus wel stellen zij het totaalplaatje is. Iets wat wij mannen alleen maar kunnen waarderen in een vrouw.

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van deze bloedmooie verschijning. Jeff is namelijk al vanaf 2017 terug te vinden in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en wij gaan er dan ook vanuit dat zij hier de komende jaren ook niet zo snel uit zal gaan. Want Jeff is volgens ons in de afgelopen jaren alleen maar mooier geworden. Wat ons betreft hoort ze thuis tot het rijtje van de mooiste Nederlandse brunettes. Geniet hieronder mee via Jeff Bogaers beste Instagram-berichten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J E F F B O G A E R S (@jeffbogaers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J E F F B O G A E R S (@jeffbogaers)