1# De witte sneaker

De klassieke witte sneakers is voor iedere – maar dan ook echt iedere – man een must-have. Ze passen bij bijna elke gelegenheid. Of je nou een gaat voor een nette outfit met een pantalon en overhemd of voor een casual outfit met jeans en een T-shirt; de slanke witte sneaker kan je daadwerkelijk overal bij dragen. Ga voor een witte sneaker in het leder.

witte sneaker mannen

Sneaker

Wit €245 Shop nu

2# De high-top

De high top sneakers zijn nooit meer echt uit de mode geraakt sinds de jaren 50 en vandaag de dag zijn ze misschien wel populairder dan ooit tevoren. Vooral iconische sneakers zoals de Nike Dunk High, Nike Air Jordan, Converse Chuck Taylor All Stars zullen nooit uit het modebeeld verdwijnen.

nike air jordan heren schoenen trends 2023

3# De sportieve sneaker

Als jij een elegante outfit wil creëren is het niet de bedoeling dat je daar stinkende gymschoenen voor gebruikt, investeer daarom in een stijlvol paar sportieve sneakers. Dit soort sneakers kunnen best wel basic zijn, daarom is het belangrijk ze een beetje op te kleden. Combineer ze met bijvoorbeeld een slim fit jeans en een sweatshirt. Deze schoen is een veilige basis voor vele outfits. De New Balance 550 is een goed voorbeeld van een dergelijke sneaker.

sportieve sneaker

Sportief

Sneaker €190 Shop nu

4# De statement sneaker

Met statement sneakers bedoelen we het soort met een opvallende tint, een subtiel patroon, een dikker silhouet (chunky sneakers) of juist een speciale collab. Het zijn schoenen die allemaal de aandacht trekken in al jouw outfits. Het is dus aangeraden om de rest van je outfit minimalistisch te houden.

statement schoenen heren