Donkere denim

Donkere jeans zijn het meest veelzijdig van alle jeans. Zwarte jeans zijn perfect om een all-black outfit te creëeren. Draag hierbij een zwarte coltrui, een leather jacket en chelsea boots. Mannelijker dan dit kan bijna niet! Bovendien kan je de donkere broek gemakkelijk combineren met andere kleuren. Zwarte jeans met een grijze trui en een bruin leren jack is een outfit die er altijd goed uitziet. Een donkere jeans leent zich ook uitermate goed als ruggengraat wanneer je een statement piece wil dragen. Een suède jacket is een voorbeeld van zo’n aanwezig kledingstuk.

Jeans how to donker

Stefanjohnturner

Mid-wash denim

Een denim jacket of jeans in een mid-wash is lastiger te combineren dan een donkere jeans. Wat je namelijk wilt voorkomen is dat je outfit te gematcht wordt. Dubbel denim is daarom lastig te dragen of het moeten compleet verschillende kleuren zijn, zwart en wit. De jeans leent zich dus uitstekend voor een nonchalante look waarbij er meerdere kleuren in de outfit zitten. Lichtere kleuren gaan goed samen met deze wassing, zoals beige of een andere neutrale kleur. Combineer deze outfit met donkerbruin paar Chelsea boots maar vermijd zwarte schoenen.

Jeans how to midblauw MAN MAN

Johnhnry

Lichte denim

Lichte of witte denim is lastig te combineren met andere kledingstukken en wordt voornamelijk in de warme maanden gedragen. Een monochrome outfit past hier perfect bij, maar doe dit niet bij een witte jeans want je wilt er niet bij lopen alsof je op het strand leeft. Ook textuur speelt een belangrijke rol aangezien dit een charmante toevoeging is en in contrast staat met de jeans. Kleuren zoals grijs en wit gaan er goed mee samen. Het is echter van belang dat het geen saai geheel wordt. Door een print zoals een streep aan je outfit toe te voegen creëer je meer contrast en dit maakt je outfit spannender. Ook kan je door kleine details de outfit naar een hoger level tillen. Zo kan je cropped jeans in een lichte denim goed gebruiken om je witte sportsokken te showen, ideaal voor een streetstyle look.

Jeans how to licht MAN MAN

Iamnico

Jeans kunnen simpelweg niet ontbreken in de kledingkast van de moderne man. Verder is het ook van belang dat je weet welke stijl en fit bij jou past. Bovendien wil jij jouw jeans meerdere seizoenen kunnen dragen. Kies jouw perfecte jeans en stem ze af bij de rest van je outfit!