Jason Staham heeft smaak en bewijst dat met een horloge

Over Jason Statham hoeven we je waarschijnlijk niks te vertellen. De Brit is al jarenlang een gevierd acteur en heeft inmiddels een imposante loopbaan achter de rug. Dat is terug te zien aan zijn bankrekening. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 90 miljoen dollar. Daar kan je leuk van gaan rentenieren, maar de acteur investeert het liever in zaken die zijn lifestyle net iets meer inhoud geven. Een bruut herenhorloge mag dan ook niet ontbreken.

 

Patek Philippe Nautilus 5980

De Patek Philippe Nautilus 5980 chronograaf is meer dan zomaar een leuk klokje. Dat mag ook wel gezien het prijskaartje van bijna een ton. Het uurwerk heeft een zwarte cijferplaat met opvallende roségouden uurmarkeringen en een lichtgevende coating. Het referentienummer  5980/1R laat zien dat het in 2013 werd vervaardigd en werd in de loop der jaren een van de meest gewaardeerde Patek Philippe-horloges. Niet gek dat juist Jason Stratham hiervoor viel.

Overigens is hij niet de enige die dit klokje bezit. Brad Pitt heeft er namelijk ook een, net als de 5711. Jason hoeft zich dus zeker niet te schamen voor zijn goede smaak. Dat het klokje hem 97.500 dollar heeft gekost zal de acteur waarschijnlijk een zorg zijn. Veel belangrijker is de actuele marktprijs. Die bedraagt namelijk 300.000 dollar. Zie een foto van het horloge hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)