Japan is vaak dé place to be als het gaat om mode. De creativiteit en het oog voor detail en kwaliteit staat hoog in het vaandel in de Japanse cultuur. Dit is terug te zien in de stijlvolle kleding van topkwaliteit, vooral als het gaat om denim.

EDWIN Japans kledingmerk

Door de bezetting van Japan door de Verenigde Staten groeide de fascinatie voor de Amerikaanse popcultuur razendsnel. Hierdoor raakte de jeugd geïnteresseerd in de vintage Amerikaanse spijkerbroeken. De rest in geschiedenis.

EDWIN is dé plek voor denim jeans en jackets

Hoe veel mannen jaren terug vaker strakke broeken (ook wel beter bekend als skinny jeans) droegen, mag het vandaag de dag allemaal wat ruimer vallen. Voor veel mannen zijn zogeheten tapered jeans een goede keuze. Dit zijn broeken waarbij het bovenste gedeelte wijder valt. Naarmate je naar beneden gaat, naar de enkels, wordt de broek alsmaar smaller. Dit zorgt ervoor dat de broeken extreem comfortabel zijn én ook nog eens een stijlvol model hebben.

tapered jeans fit EDWIN zwarte jeans tapared

Wat betreft dit model jeans, steken de Japanners er met kop en schouders bovenuit. Op de website van EDWIN vind je dan ook een reusachtig aanbod aan Japanse denim jeans met deze stijlvolle pasvorm; perfect voor al jouw casual en streetstyle looks. Laat de broek vallen over je sneakers of sla de broekspijpen tweemaal om voor een sportievere uitstraling.

De kunst van de Japanse denim gebruiken ze gelukkig niet alleen voor de jeans. Ook wat betreft denim jackets is EDWIN goed vertegenwoordigd.

lichtblauwe trucker jacket denim merk japanse denim jacket

Ook deze kledingstukken zijn in stijl met de de ontspannen look van de tapered fit jeans. De spijkerjassen zijn ieder seizoen te dragen. In de zomer kan je de denim jacket perfect rocken op een basic t-shirt en in de lente en herfst is het de perfecte overgangsjas over een hoodie. Ook kan je de denim jackets in de winter dragen onder je overcoat. It’s all up to you.

Van denim en non-denim & van street style tot de surf- en skate-scene

Echter is het aanbod van EDWIN meer dan alleen maar denim, veel meer. Jij kan hier terecht voor talloze soorten kledingstukken in verschillende stijlen. Van denim en non-denim & van street style tot de surf- en skate-scene; jij slaagt hier hoe dan ook als jij op zoek bent naar kleding met een relaxte vibe.

EDWIN

Vandaag de dag zie je het steeds vaker in het straatbeeld: wijder vallende kledingstukken met opvallende prints. Ben jij fan van deze oversized kledingstijl? Dan zal jij dolgelukkig worden van deze dyed-collectie.

dyed kleding

SUNSET ON MT FUJI 2 T-SHIRT LS

EDWIN €32,50 Shop nu
Japans T-shirt

JAPANESE SUN 2 T-SHIRT LS

EDWIN €32,50 Shop nu

EDWIN speelt met hun exclusieve capsule met stofmanipulatie in op deze ‘geverfde’ trend. Met het gebruik van een moderne variant van de Japanse verftechniek Shibori en de opvallende kleurpaletten haal jij hoe dan ook echte eyecatchers in huis; kledingstukken waarmee jij de show steelt.

Check de website van EDWIN voor de gehele collectie en geef jouw najaarsgarderobe een flinke upgrade.