Tien jaar geleden zou je het idee nog voor gek verklaren: een klein apparaat om de pols waarmee je kan navigeren, muziek kan luisteren en betalen. Dat is toch onmogelijk? Tegenwoordig weten we dat dit allemaal wél mogelijk is met de komst van de smartwatch, en hoe.

Garmin Smartwatch

Als het gaat om gadgets, dan willen wij mannen het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Niet alleen om het stiekem toch een beetje als pronkstuk te hebben, maar vooral omdat we er zelf razend enthousiast van worden. Ben jij zo’n man van wie het hart sneller gaat kloppen op dit moment? Let dan op. We hebben daadwerkelijk het beste van het beste gevonden: de fēnix 6 Solar series van Garmin.

De fēnix 6 Solar series van Garmin biedt next-level smartwatches

De nieuwe lijn fēnix 6 Pro smartwatches zijn bedoeld voor de echte survivors onder ons. Mannen die niet alleen strijden op werkgebied, maar ook zichzelf op sportief gebied uitdagen. Mannen die zichzelf stijlvol kleden, ongeacht wat ze op dat moment doen.

Garmin smartwach

fēnix 6 - Pro Solar Edition

Garmin €849,99 Shop nu
zwarte smartwatch

fēnix 6 — Pro en Sapphire editions

Garmin €749,99 Shop nu

Met de horloges van deze toffe collectie kan je al jouw outdoor sportprestaties in beeld brengen; en dan bedoelen we ook écht al jouw outdoor prestaties. De smartwatches zijn – naast de bekende Garmin functies voor onder andere skiën en hardlopen – voorzien van nieuwe activiteitenprofielen zoals surfen, mountainbiken en indoor klimmen.

Dus ben jij een echte surf dude en wil jij meer dan alleen maar een paar golfjes pakken? Wil jij jezelf keer op keer uitdagen, de sport bemeesteren en de koning van de zee zijn? Dan zal de Garmin smartwatch ongetwijfeld jouw rots in de branding zijn, figuurlijk dan hè. Met behulp van het surfactiviteitenprofiel kan jij als surfer onder andere het totaal aantal gepakte golven, surftijd, maximale snelheid en de langste golf volgen. Zo is het mogelijk jezelf elke dag uit te dagen voor een nieuwe challenge om écht te groeien.

Goede sport smartwatch

Ook mountainbikers zijn gebaat bij de specs van de fēnix 6 Solar serie smartwatches. Met de nieuwe ‘Grit en Flow’-activiteit krijgen mountainbikers meer inzichten dan ooit tevoren. Zo kan je de details van elke rit volgen met gespecialiseerde grit- en flowmetingen die de moeilijkheidsgraad van het parcours beoordelen. Hierin wordt rekening gehouden met factoren als de snelheid van de klim en afdaling en de draaihoek tijdens de rit. Op deze manier krijg jij inzicht in de moeilijkheidsgraad van verschillende tracks en jezelf trainen tot jij als het ware een level omhoog kan. Hoe hoger de grit, hoe moeilijker de track. Hoe lager de flow, hoe vloeiender je rijdt.

Nu gaan we van horizontaal naar verticaal bewegen; indoor klimmen. Met dit nieuwe activiteitenprofiel kan je ook alles kaderen wat je nodig hebt, en meer. Van de hoeveelheid routes tot de beklommen afstand. Niks is te gek.

Een sport smartwatch met ongekend veel functionaliteiten

Naast de verschillende functies die jouw sportprestaties kaderen, hebben de smartwatches nog veel meer in petto. Door alle functies is het als het ware een volwaardige computer om jouw pols. Door het gebruik van zonne-energie hoef jij nooit bang te zijn voor een lege batterij. De fēnix 6S en 6S Pro Solar kunnen in smartwatch modus tot negen dagen mee; en tot ruim tien dagen bij voldoende blootstelling aan de zon. De fēnix 6 en De fēnix 6 Pro Solar gaan in smartwatch modus tot veertien dagen mee; en tot zestien dagen bij voldoende blootstelling aan de zon.

horloge met gps

Aangezien de smartwatches alle sportieve omstandigheden moeten doorstaan, dienen ze wel tegen een stootje te kunnen. Don’t worry, daar heeft Garmin voor gezorgd. De horloges beschikken over Power Glass. Het is krasbestendig, laat geen vingerdrukken achter én neemt de reflecties weg zodat jij ieder moment alles goed kan lezen. Geniaal.

Ook zijn er nog meer functies die je eerlijk gezegd mag verwachten van een dergelijk smartwatch, zoals een hartslagmeter, ademhalingsmeter en de mogelijkheid tot het downloaden van talloze apps. Je kan zelfs met de Sleeptracking jouw nachten analyseren. Een ultieme gezondheidsgadget.

Tot slot zorgt de horloges van de fēnix 6 Solar serie ervoor dat jij altijd connected bent. Ontvang smartphone meldingen, betaal met Garmin Pay en navigeer tijdens al jouw tochten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Niet alleen praktisch, maar ook waanzinnig stijlvol

Je zou denken, zo’n functionele smartwatch moet aan de buitenkant haast wel beschikken over allemaal toeters en bellen, maar niks is minder waar. Het is een extreem stijlvolle collectie horloges, waarvan iedere smartwatch een verrijking van jouw uitstraling is.

sport smartwatch gps mannen Garmin

Hoewel het ontwerp robuust is, heeft de smartwatch een strak design. Dit zorgt ervoor dat je hem kan combineren in talloze outfits. Of je nou een zakelijke meeting hebt, een vrije dag doorbrengt met je vrienden of aan jezelf werkt in de gym; de smartwatches van de fēnix 6 Solar serie kan jij ieder moment van de dag rocken.

Bovendien heb je de keuze uit talloze modellen, kleurinstellingen en verschillende polsbanden (leer, siliconen en titanium); van ingetogen en minimalistisch tot opvallend. Bepaal welke grootte het beste om jouw pols past en verzeker jezelf van een stijlvolle klok.

Fenix

fēnix 6 - Pro Solar Edition

Garmin €949,99 Shop nu
fēnix 6 - Pro Solar Edition

fēnix 6 - Pro Solar Edition

Garmin €1.099,99 Shop nu

De smartwatches van de fēnix 6 Solar serie zijn verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende varianten. De fēnix 6 en 6S starten met prijzen van €749,99-. Wil jij echt uitpakken en het maximale eruit halen? Dan zijn de exclusieve fēnix 6 Pro Solar of grotere fēnix 6X Pro Solar met titanium polsbanden the way to go. Dit zijn zonder enige twijfel het paradepaardjes van deze toffe collectie smartwatches.

Check de website van Garmin voor de gehele fēnix 6 Solar serie en vind jouw droomhorloge.