Wie is Janice Blok?

Janice Blok (31), geboren op 12 oktober 1991, is een opvallende persoonlijkheid. Je zou haar kunnen kennen als de voormalige partner van Donny Roelvink. Janice heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Echte Meisjes” en “X-factor”. Naast haar bekendheid op televisie, staat Janice ook bekend om haar motivatie aan fitness. Ze is vaak te vinden in de sportschool, waar ze hard werkt aan haar lichaam, en dat is te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Wat Janice echt onderscheidt, is haar succesvolle online business. Ze is een grote ster op social media, met meer dan 230.000 volgers op Instagram. Daar deelt ze vaak foto’s waarin ze haar afgetrainde lichaam laat zien, wat veel mensen inspireert om aan hun eigen gezondheid te werken. Bovendien deelt ze grappige video’s die mensen leuk vinden en hen een kijkje geven in haar levendige persoonlijkheid, waaronder haar eetgewoonten.

Instagram-video van Janice Blok

Janice Blok en Raquel Westra, goede vriendinnen en fitnessliefhebbers, gingen samen op vakantie op Ibiza en deden een work-out. Ze deden oefeningen in hun bikini’s om hun achterste in vorm te houden en deelden hun fitnessinspiratie op social media. Ze lieten zien dat je zelfs op vakantie actief kunt blijven en anderen kunt motiveren om gezond te blijven. Hieronder de video (swipe tweemaal naar links):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)