Wat kun je allemaal met deze heetwaterdispenser?

Met deze energiebesparende heetwaterdispenser maak je met slechts één druk op de knop je thee, koffie of andere warme drankjes. Deze dispenser bespaart tot wel 50% energie ten opzichte van gewone heetwaterketels! Het apparaat kan tot wel 2,5 liter water in slechts 5 tot 10 seconden aan de kook brengen. Wanneer je de knop van dit apparaat langer ingedrukt houd krijg je een constante stroom kokend water, bijvoorbeeld om een kleine thermoskan voor onderweg te vullen.

Doordat het plateau van de dispenser in hoogte verstelbaar is kan je het makkelijk aanpassen aan het kopje of de kan die je wilt vullen. Wanneer het waterreservoir geen water meer bevat zal de aan-/uit-knop automatisch knipperen. Zo weet je dat het waterreservoir weer bijgevuld moet worden en hoef je niet eerst zelf te checken of er nog wel genoeg water in zit.

action goedkope heetwaterdispenser te koop bestellen online

De gadget is bij de Action goedkoper dan bij andere webshops

Deze heetwaterdispenser is via deze link voor slechts € 39,95 te bestellen. Op andere webshops (zoals Bol.com) betaal je voor exact hetzelfde apparaat € 59,99. En twijfel je nog over de aanschaf van deze handige gadget? Dan zullen de reviews op Bol.com je vast wel overtuigen. Zo krijgt de heetwaterdispenser 4,5 / 5 sterren als beoordeling uit maar liefst 93 reviews. Kortom, klanten zijn lyrisch over het product.